EMA 2011

Koga bi poslali v Nemčijo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Tale glasovanje bi mogl mal spremenit, ker ponavadi res ne zmaga dober komad. Je pa res, da mi je bila lanskoletna zmagovalka ena redkih, k mi je bla všeč. Itak pa je vse skup ratal že kr neki, iz neke glamur prireditve je ratu ...da ne rečem kaj. Slovenija... boljš, da ne zmaga, ker ne vem kje bojo najdl tok dnarja za organizacijo
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

fullscreen2.jpg

evo izgleda, katastrofa, to nam je par pik vzelo.

Nazadnje uredil moderator:

hgard

Guru
22. jul 2007
4.100
592
113
Azerbajđan vlaga ogromen denar v nastope. Lani so recimo imeli koreografa od Beyonce, pesem pa so napisali Švedi, ki drugače delajo tudi za Madonno, Celine Dion, itd. Tudi letošnjo so napisali Švedi.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Če bi se to pri nas zgodilo, bi Suzica takoj rekel, da naj ta denar rajši namenijo revežem in tistim, ki se jim ne da delat.
bonk.gif

Ampak tako se je treba promovirat v svetu. Pa te več ne zamenjujejo z drugimi državami...
Že sama turistična reklama od Azerbajdžana, ki se vrti na Eurosportu, Travel Chanellu in še nekaterih TV postajah, ni poceni. Končna korist je pa absolutno večja kot pa vložek v promocijo...
Glede na BDP Azerbajdžana občudujem njihove poteze, katerih rezultati se že kažejo in se še bodo bolj... Kapo dol.
Ne pa slovenski predpotopni način razmišljanja in promoviranja dežele s predpotopno razmišljujočimi osebki na čelu.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
fullscreen2.jpg

evo izgleda, katastrofa, to nam je par pik vzelo.

snecko, kaj te pa tolk moti na izgledu? na tej fotki je maja raketa!
srce-1.gif

jaz bi dal backvokalistke se malo nazaj, bolj v senco
grin1.gif

daj after, poslusam nino in njen caroban. edina pesem, ki mi je sla v uho in mi je bila ql. poleg nase seveda
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
V prejšnjem desetletju KAR TRI transvestite, čeprav je Izrael par let nazaj zmagal z enim samim.
smirk-1.gif
Njihovo pesem (pa ne samo tisto) še zdaj slišiš po radiu. Narodnozabavni dr.. rok pa? Mogoče ponoči, ko en in isiti CD vrtijo do jutra.
Pa Duo Platin? Rebeka? Omar Naber (ta še nako, ajde)? Pa oni Devžan al kaj je?
Še dobro, da Murkota ne pošljemo ... (ali je mogoče že bil? Ne sledim tolko)

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
KSZ

Azerbajdžan, pesem mi ni bila všeč, lokacija je pa fenomenalna
aplauz.gif

Izredna priložnost za Al Kaido. Toliko evropejcev še nikoli niso imeli na dlani. Ena raketa kratkega dosega iz Irana. Osama vrača udarec
grims-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik TheMan pravi:

Izredna priložnost za Al Kaido. Toliko evropejcev še nikoli niso imeli na dlani. Ena raketa kratkega dosega iz Irana. Osama vrača udarec
grims-1.gif

V azerbajdžanu so Šiti, pravtakov Iranu. Tam ni al-Kaide.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Pa je teti kdo povedal, da se pri nas govori Slovensko? Ob njeni prvi izjavi je tako štajersko tolka, da bi ostali neštajerci rabili podnapise...