Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
kakorkoli, celih 30 držav je za nami. Tisti pa ki jamrate nad točkovanjem, res da si točke tradicionalno podelijo sosedi, vendar skupno vendarle vsako leto vedno zmaga povsem druga država.
Pa eni itak samo jamrajo...
Softiju pa če ni prav, da je Slovenijo zastopala Slovenka, se pa naj preseli tja dol, kjer bo njegovo domovino zastopala njegova predstavnica. Tu pa naj bo tiho in asfaltira...
Je itak že dovolj to, da Slovenci nimajo nič patriotskega v sebi, ampak znajo samo šimfat. Potem pa da še ostala skupina državljanov to samo podpihuje... Bemtiš.
On
Bravo Maja, tako za današnji nastop kot št. točk in uvrstitev. Še posebej pa za 3. mesto na 2. polfinalu....
Tisti, ki pa ne znajo drugega kot šimfarit in pljuvat, pa si naj preberejo moj podpis...
mekani eurodreka ne gleda že od tajči dalje. vi pa..gledate, navijati..euroforirate..pol pa..itak ej balkan asia pederski fest, vse je bedno..alalal...ker je nehvalezno..katero mesto..spet v igri.
k si faca, reces javno..mi se ne gremo tega, ker enostavno ne moremo vse pedrov in balkancev poslat da nas zastopajo..diksrimiancije pa ne bomo delali.
tako se govori, slovenci samo jamramo in jamramo in se ne moremo nikoli pri ničemer veselit brez nerganja, ena nemčija je čakala na zmago kakšnih 25 let, pa verjetno niso toliko jamrali vsako leto, finci tudi 50 let niso bili niti blizu stopničkam, pa so ob pesmi, ki je bila všeč večini, tudi zmagali. Prav fajn je vsako pomlad gledat ta verjetno za otvoritvami oi, drugi največji spektakel na svetu
Kar tako malo: Ali so original pevko Gruzijske pesmi že našli? Ampak to čisto tako, če kdo slučajno ve, saj je pomembno to, da je prireditev uspela...
P.s.: Naša podelitev 12 točk za BIH je bila pa tako romantična za germanska plemena.....
Organizacija prireditve pa drugače na visokem nivoju, glasovanje dokaj zelo pošteno ...+5
Doklerpa slovenci ne bomo prišli k pameti in izglasovali pesmi ki bi bila vredna evrosonga... nam pa bog pomagaj...
kot prvo bi bilo treba prepovedat glasovanje mlajšim od 18 let in starejšim od 57 let. Se ve zakaj.. tukaj se največ nespametnih glasov pridobi...
Imeli smo odlično šanso...april...vendar nespametna slovenska duša dirigira tam kjer potrebno ni... rezultati so pa boleči...
Škoda za vse skup, saj pričakovanja za miniaturno slovenijo so res velika in s takim prepričanjem kot ga imamo .. bomo samo lahko veseli da nas še kdaj sprejmejo na evro song... aduti doma.. minimalizem pa za velike denarje po svetu vozimo...
bah...
Bravo maja.. zakaj že??
Tist denar bi pa raje za revne namenili--bistveno več uspeha...
Drugo leto bo spet evrosong--mi se pa bomo spet nespametno rinili...
No sama prireditev je bila odlična sploh dvorana in specialni efekti samo WOW
Maja je imela kar dober rezultat glede na konkurenco in na majhnost slovenije. Zmagovalna pesem mi je bila brezvezna, mi je bila bolj všeč irska ali pa kaj takega.
Pa še slakonja res car tista fora z zastavami je ila zakon haha
majhni bomo vedno in smo vedno bili..torej ne vem zakaj razocaranja v poreteklosti, s emanj pa..zakaj se gremo to..stane, a zmagal ne bomo, ker smo mejhni
Mi je prav žal, da sem gledal včeraj samo zadnje 3, efekti so bili res VAU. Mogoče bom dol potegnil in celo pogledal.
Naša je zasluženo 13-ta, ni bila najslabša, najboljša tudi ne (predvsem evrovizijsko gledano). Azerbajđan je presenečenje, tile sigurno niso zmagali s kuhinjo. Skladba je všečna, po moje se bo še ogromno vrtela po postajah.
Sicer pa tudi če države druga drugi delijo 10 in 12 točk, to še vedno ne zadošča, da nekdo zaradi tega zmaga. Ni šanse, da ima ena država toliko prijateljev, da na koncu zmaga. So pa Italijani carji, pridejo nazaj po 14-tih letih in so takoj drugi
azerbajđan ni nobeno presenečenje, čeprav mi ni komad ni nič ekstra, sem napovedal njihovo zmago
zakaj?
ker so ta komad po radiu že pri nas predvajali večkrat, pa na youtube kanalu od evrovizije (originalnem), je imel Azerbajđanski komad DALEČ največ ogledov
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.