EMA 2011

Koga bi poslali v Nemčijo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.100
592
113
Eldar Gasimov & Nigar Jamal = Ell & Nikki

Ne samo pesem, še imena so poangleščili.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ej, samo dvorana pa
shocked-1.gif
Svaka čast Nemcem!

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
kakorkoli, celih 30 držav je za nami. Tisti pa ki jamrate nad točkovanjem, res da si točke tradicionalno podelijo sosedi, vendar skupno vendarle vsako leto vedno zmaga povsem druga država.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Pa eni itak samo jamrajo...
Softiju pa če ni prav, da je Slovenijo zastopala Slovenka, se pa naj preseli tja dol, kjer bo njegovo domovino zastopala njegova predstavnica. Tu pa naj bo tiho in asfaltira...
grin1.gif

Je itak že dovolj to, da Slovenci nimajo nič patriotskega v sebi, ampak znajo samo šimfat. Potem pa da še ostala skupina državljanov to samo podpihuje... Bemtiš.

On
Bravo Maja, tako za današnji nastop kot št. točk in uvrstitev. Še posebej pa za 3. mesto na 2. polfinalu....
Tisti, ki pa ne znajo drugega kot šimfarit in pljuvat, pa si naj preberejo moj podpis...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa kje si mene najdu, tetku ti čupavu..

mekani eurodreka ne gleda že od tajči dalje. vi pa..gledate, navijati..euroforirate..pol pa..itak ej balkan asia pederski fest, vse je bedno..alalal...ker je nehvalezno..katero mesto..spet v igri.

k si faca, reces javno..mi se ne gremo tega, ker enostavno ne moremo vse pedrov in balkancev poslat da nas zastopajo..diksrimiancije pa ne bomo delali.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
tako se govori, slovenci samo jamramo in jamramo in se ne moremo nikoli pri ničemer veselit brez nerganja, ena nemčija je čakala na zmago kakšnih 25 let, pa verjetno niso toliko jamrali vsako leto, finci tudi 50 let niso bili niti blizu stopničkam, pa so ob pesmi, ki je bila všeč večini, tudi zmagali. Prav fajn je vsako pomlad gledat ta verjetno za otvoritvami oi, drugi največji spektakel na svetu

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Bravo Maja.
cheer.gif

Kar tako malo: Ali so original pevko Gruzijske pesmi že našli? Ampak to čisto tako, če kdo slučajno ve, saj je pomembno to, da je prireditev uspela...
P.s.: Naša podelitev 12 točk za BIH je bila pa tako romantična za germanska plemena.....

Nazadnje urejeno:

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Bravo maja , bravo maja , bravo maja...

In kaj je dosegla???

Ama ništa nič!!

Je zmagovalka??

NI !!

Organizacija prireditve pa drugače na visokem nivoju, glasovanje dokaj zelo pošteno ...+5

Doklerpa slovenci ne bomo prišli k pameti in izglasovali pesmi ki bi bila vredna evrosonga... nam pa bog pomagaj...

kot prvo bi bilo treba prepovedat glasovanje mlajšim od 18 let in starejšim od 57 let. Se ve zakaj.. tukaj se največ nespametnih glasov pridobi...

Imeli smo odlično šanso...april...vendar nespametna slovenska duša dirigira tam kjer potrebno ni... rezultati so pa boleči...

Škoda za vse skup, saj pričakovanja za miniaturno slovenijo so res velika in s takim prepričanjem kot ga imamo .. bomo samo lahko veseli da nas še kdaj sprejmejo na evro song... aduti doma.. minimalizem pa za velike denarje po svetu vozimo...

bah...

Bravo maja.. zakaj že??

Tist denar bi pa raje za revne namenili--bistveno več uspeha...

Drugo leto bo spet evrosong--mi se pa bomo spet nespametno rinili...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

ksz.

A se še komu zdi, da Slovenci sicer znamo izbirati zmagovalke Eurosonga... samo par let prepozno.

V 90ih Regino, ko so se vsi že nasitili irskih balad.

V prejšnjem desetletju KAR TRI transvestite, čeprav je Izrael par let nazaj zmagal z enim samim.
smirk-1.gif

In tokratnjo predstavnico, ki prav nenavadno spominja na lansko zmagovalko.
1209213-Lena_Meyer-Landrut_ddp_NigelTreblin.jpg

Priponke

• 1209213-Lena_Meyer-Landrut_ddp_NigelTreblin.jpg
    1209213-Lena_Meyer-Landrut_ddp_NigelTreblin.jpg
    39,2 KB · Ogledi: 86

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Razliki med Majo in Leno:

Satelit je 100x boljši komad od Vanilije
Maja ma boljše vokalne sposobnosti

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No sama prireditev je bila odlična sploh dvorana in specialni efekti samo WOW
shocked-1.gif

Maja je imela kar dober rezultat glede na konkurenco in na majhnost slovenije. Zmagovalna pesem mi je bila brezvezna, mi je bila bolj všeč irska ali pa kaj takega.

Pa še slakonja res car tista fora z zastavami je ila zakon haha
zmaga.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
V bistvu smo poslali predobro skladbo in izvajalko. Je pa lepo za promocijo slovenije, da se vidi da imamo pri nas luštne punce.
cheer.gif

In ne grdosije v stilu Ali Gja : go back to slovenia.
d055.gif

Bolj bi vžgala una druga labidabibabai ampak vseeno nebi dobil več glasov, ker takšno je pač glasovanje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
majhni bomo vedno in smo vedno bili..torej ne vem zakaj razocaranja v poreteklosti, s emanj pa..zakaj se gremo to..stane, a zmagal ne bomo, ker smo mejhni

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mi je prav žal, da sem gledal včeraj samo zadnje 3, efekti so bili res VAU. Mogoče bom dol potegnil in celo pogledal.

Naša je zasluženo 13-ta, ni bila najslabša, najboljša tudi ne (predvsem evrovizijsko gledano). Azerbajđan je presenečenje, tile sigurno niso zmagali s kuhinjo. Skladba je všečna, po moje se bo še ogromno vrtela po postajah.

Sicer pa tudi če države druga drugi delijo 10 in 12 točk, to še vedno ne zadošča, da nekdo zaradi tega zmaga. Ni šanse, da ima ena država toliko prijateljev, da na koncu zmaga. So pa Italijani carji, pridejo nazaj po 14-tih letih in so takoj drugi
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
azerbajđan ni nobeno presenečenje, čeprav mi ni komad ni nič ekstra, sem napovedal njihovo zmago

zakaj?

ker so ta komad po radiu že pri nas predvajali večkrat, pa na youtube kanalu od evrovizije (originalnem), je imel Azerbajđanski komad DALEČ največ ogledov

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sedaj pa ne vem ali ste na tem forumu samo tisti okol obrnjeni, al jest nisem normalen ker ne gledam teh bedarij?

Ti si moral hitro spat, da si lahko danes vstal tako hitro a ne?