Ema 2010 , al kaj je že

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Itak da ne bodo, sej sta voditelja POUDARILA da bo v slovenščini zapeto...

Drgač pa raje ne pomislm kak bi bil prevod
crazy1.gif

ales73

Zelenc'
25. jan 2010
16
0
1
Če te nekdo v glasovih - v športnem smislu - premaga za 1:5 (ali pa še bistveno več) je pošteno da priznaš, da TI nimaš pojma kaj je ljudem všeč, ne tisti ki te je premagal.

Me prav zanima, če so vsi" favoriti" bili sposobni čestitati boljšim od sebe, ali pa je spet prišlo do kakšnih "zvezdniških" izpadov.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.684
236
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
še eno zelo pomembno zadevo bi se lahko povedalo, kaj se je dogajalo v Green Roomu, no, pa sej verjetno je blo tud po televiziji - ampak stalno, res stalno so držali gor folk, ko so igrali, harmonika pa to ... non-stop, in res so naredili dobro vzdušje, tko da ... po eni strani bo to spet, če ne točkovni plus, pa promocijski.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Drgač pa raje ne pomislm kak bi bil prevod
crazy1.gif

Let it be, let it be, let it be...
grin1.gif

let it be the move in your head, in your heeeeeeeeed, in your heeee eee eeed
smile-1.gif
)))

edine šanse so še da picko ruknemo v playboy pred Oslom.
rolleyes-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Naj je samo narodna glasba in samo rock glasba . Ne pa da gredo eni kmetavzerji rockerjem delat sramoto. Elvis Presley se sigurno v grobu obrača.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Naj je samo narodna glasba in samo rock glasba . Ne pa da gredo eni kmetavzerji rockerjem delat sramoto. Elvis Presley se sigurno v grobu obrača.

Hudiča, kako za vraga si lahko skupina Apocalyptica privošči to, da na godala igrajo heavy-metal komade in celo nastopajo skupaj z njimi...
evil.gif

Ali pa to, da se Metallica "speča" s simfoničnim orkestrom... Kaki kmetavzi, a ne?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:

hm....kakšna BFM lol. To je folk-rock ne pa tista jajca

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Saj ne, da gledam "to" imam pa One million dollar question....ali bodo letos zmagali cigani?
Verjamem , da zaradi glasa in stasa ....
17758-icon_confused.gif

Ok kakorkoli bo ne razumem kako nižamo plače v javni upravi in se gremo nekakšne krizne ukrepe a za EMO pa ni problema
10.gif

Nič nimam proti glasbi ali kulturi le tole se mi zdi popolno norčevanje z ljudi!!
Ko sem danes slišal še pesem
uf-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Ko primerjaš Apocalyptico in Metallico. Apocalyptica je na godala igrala komade od Metallice in tudi veliko komadov svojih ima dobrih ( No Education ipd.). Pri Metallici pa v ozadju igra simfonični orkester. V obeh primerih se ohranijo lastnosti določene zvrsti. Ne pa da se mešajo elementi narodne glasbe in rocka. Nekaj so elementi zvrsti, nekaj so pa glasbila. Tukaj imaš npr. en metalski komad z harmoniko ( https://www.youtube.com/watch?v=FgHzrTwXZ20 ). V tem primeru namesto na kitaro igrajo na harmoniko.
Kjer so prisotni elementi metala in klasične glasbe, se zvrst imenuje Simfonični metal ali neo-klasika.
@turbobitch, to ti je taprava glasba, še na Alkonost si pozabil
evil.gif
Zadnji komad je folk-rock, ostalo je pa folk-metal.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
To kar sta BFM in te Ema zmagovalec nardila je tko bolj battle. Men je pa bolj všeč če je skupaj.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
A tile cigani niso Slovenci?

Kako lahko potem tekmujejo na EMI?
Ne vem(o).

Zakaj ne bi?

Mal hecn bi blo, če bi Slovenijo zastopal nekdo, ki ni Slovenec oz. se nima za Slovenca...

Kaj praviš?
Aha, torej namiguješ, da so okoli prinesli komisijo in nastopili, čeprav ne izpolnjujejo pogojev?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
O [censored] materina, zdele sem youtubal zmagovalni komad.

hysterical-1.gif

Sej to da kvalitete Slovenija ne premore mi je že dolgo jasno, ampak tole je pa zmaga res.

A je folk gluh?
Neee, to je sigurno posnetek na YT slab. V živo je ziher stokrat boljše !
grims-1.gif

(sem pa isto pomislil kot ti, ko sem na YT pogledal)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.357
7.096
113
pri taščici
Ah kaj se bunite, saj Avseniki so tudi za pokozlat, pa čeprav so baje prodali največ plošč od vseh naštetih v tej temi (pa še koga drugih).
Najbrž so jih prodali zato, ker so tisti ki jim muzka ni všeč, pokupil vse vinilke in kasete, samo zato da se jih ne bi več dobilo v trgovinah.
Skratka: vse kar je tuje je IN, domače je pa za kozlat.....zato pa je tako kot je.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Avseniki so jih prodali več kot 30 miljonov...

Narodno-zabavna muzika ga še vedno vžge in ga vedno bo, med mladimi in starimi...
Kaj so že naredili Slaki na koncertu od Big Foot Mame ob njihovi obletnici?
Dvignili vzdušje do plafona...