"Midva" sva tud gledala, ker sm js hotla vidt in slišat Hamota
mogoče je blo tkrt preveč violin na Eurosongu in so pač dal šibko državo ven, čeprav smo mel za moje pojme enega najboljših komadov.
Nevermind...
Kaj se matra Vozelj še na sceni, mi ni jasn in mi nikol ne bo. Da ne omenjam Anastazije, who da fak je ona sploh in kdo je njen mož ki ji je napisal pesem? Vlado Pilja - ma dej, on ma glas direkt za "Lepi Dasa - Joške do Koroške" and that's it, kaj se klinac matra neki kao resno pet, če je bil bolj "uspešen" kot Dasa??
Men je bla sicer od Lange dobra in sm tud poslala en SMS za njih, ajde. Hamo in Gal
in se nas bojo po tem zapomnil...
Voditelja sta bla takoooo faking posiljena, da sm preklapljala na druge programe, ker kej tako amaterskega pa še ne??!! In tko posiljeno smešno kao, haha, dvorana kako se mate? Dobr ane, ja res žuramo in razturamo... Sploh s humorjem, ki ga večina ni štekala ker je bil več kot očitno namenjen le njima dvema - bw kolk jaz vem sta si sama pisala govor. Tista dva v Greenroomu sta bla pa tud tok neusklajena da je bolelo...
In ko je prišel Alexander Rybak gor in odpel svoje, sta tok mutila in čvekala, da adijo pamet. Bogi Alex je bil že tko mal živčen, pol sta ga še onadva zmedla s slovenščino vmes - mar bi se hitro zmenla z njim in potem vse prevedla, ko bi že zapustu oder. Katastrofa...
No, pa še to da so se scenci videli, kar je že en napisal... Mislm, uno obup. In Lorellina izjava da si je oddahnila je bla tud totalno nevmesna in neprimerna... Ma hebiga, Slovenci pač ne znate ustvarit glamurja in pomembnosti, ampak je vse tok prisiljeno da je za zjokat se.