Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
tu pa se popolnoma strinjam s tabo. sem vprašal fotra, če mu je res dober komad, pa je rekel - ni, je jajca od komada, sam je pa harmonika, je pa naše. ja qurc, pol pa dejmo "naše" poslat, a ne ... in očitno jih je bilo več takšnega mnenja.
Hmm, a namiguješ na kogaCitat:
problem je potem samo v tem, da nekdo enači celotno slovensko glasbeno sceno s tem, kar nam nudijo razne kvazi-glasbene skupine, tipa RešPard, Atomik Harmonik, Sabina Remar, Sanja Grohar ... in vseh teh kvazi slavčkov.
Srbija se bo predstavila s pesmijo "Ovo je Balkan":Citat:
tu pa se popolnoma strinjam s tabo. sem vprašal fotra, če mu je res dober komad, pa je rekel - ni, je jajca od komada, sam je pa harmonika, je pa naše. ja qurc, pol pa dejmo "naše" poslat, a ne ... in očitno jih je bilo več takšnega mnenja.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Hribci hitro "orodje v roke"
Barbara Ogrinc (Ansambel Roka Žlindre) - pod narodno nošo ne nosi spodnjih hlačk!
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Srbija se bo predstavila s pesmijo "Ovo je Balkan":Citat:
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/4xKeYFkB9Pw&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/4xKeYFkB9Pw&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
![]()
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
to je super... se pravi, vse kar bo višje od zadnjega mesta bo že uspeh!
mislim da res nimajo težkega dela![]()
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kliknil na link, ker so nas baje (tokrat na naše veselje) zamenjali s Slovaško in spodaj zagledam tole slikco.
![]()
![]()
Še približni graf kje smo.
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Zakaj me vse skupaj spominja na stanje v gospodarstvu???
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
A daj no! To so glasovalci brez okusa, ki ne dojamejo kakšen glasbeni presežek je naša eurosong udeleženka.