Elektronska vinjeta

krko

Guru
5. sep 2010
2.825
1.507
113
Tablice so vezane na šasijo in gredo lahko samo na isto vozilo nazaj gor (v roku 30 dni), drugače se uničijo.

(7) Registracijska organizacija hrani izročene registrske tablice 30 dni od dneva izročitve, razen za tovorna, vlečna in priklopna vozila, avtobuse, mopede, motorna kolesa, motorna trikolesa, lahka štirikolesa, težka štirikolesa, bivalna vozila, bivalne priklopnike, delovne stroje, traktorje in traktorske priklopnike ter starodobnike, ki se hranijo eno leto od dneva izročitve. Če v tem roku s temi registrskimi tablicami ni registrirano isto vozilo, se izročene registrske tablice uničijo.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
426
-898
28
Pa kaj vam ni jasno, da vas ta troll sajkek nateguje v vsaki temi ! LOL
A vam še vedno ni jasno, da tip nima pet pik in vi mu še vedno nasedate. Pa kje so moderatorji, da bi že enkrat naredili red in ga postavili na hladno tam kjer mu je mesto.

• Haha
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.438
11.431
113
se strinjam da v urejeni bi slo tako (tudi sam mislim da je to po zakonu nemogoče), sprasujem ce je mozno da malo nepoucene nategujejo določeni, malo po sivi coni. sistem lako ćemo, tako kot so se tehnicni delali.. pac org. kriminal.

pri nas je nacelno vse možno.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.438
11.431
113
Zelo verjetno so dali na isti avto, nekega puntota starega je dal v račun, fiši je bilo očitno to da ga noben ni opozoril v tisti vukojebini, da so lazje prodali avto za 1000€.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.593
7.091
113
Sori sajkek samo zakaj bi bil to "nateg", če je oča pozabil nekaj narediti? prej bi rekel da je to njegova malomarnost, postopek je pa itak znan?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.438
11.431
113
ja nek oča ki proda avto na 20 let, bo vedel vse haklce... pač spomnil se je po par dnevih, da bi bilo pametno vinjeto nazaj regresirat... in ni šlo.

ti si nek lokalni genij a ne.

Da ne pišem , kakšno kalvarijo je imel kolega, ki se na računu ni videla ena številka, na petrolu kao niso imeli kopije, dars se je pa delal mutavega. Epilog. Ni dobil vinjete nazaj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.593
7.091
113
No, saj ne druga, ampak račun je pogoj, da dobiš vrnjen delež, pomeni je imel to v mislih, če je račun shranil, samo pač pravi čas se ni spomnil tega...

lahko pa da je urejal to za njega sin, potem pa je sin kriv da nista pravi čas oddala vloge?

Čeprav je pa res, da je dars strani napisano da imaš čas 30 dni od odjavi vozila...jaz bi rekel da je zadeva zrela za kakšno sodišče, bi ugibal da bo uspešen, če je bil tisti tovornjakar za držanje mobitela...

• Všeč mi je
Reactions: tony in sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.438
11.431
113
vili vili, zajebane travme očitno. Lahk ti pošljem kakšno slikco, da boš lažje zaspal, če želiš. Ker čutim obsedenost.

• Haha
Reactions: ViLiam

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
426
-898
28
vili vili, zajebane travme očitno. Lahk ti pošljem kakšno slikco, da boš lažje zaspal, če želiš. Ker čutim obsedenost.
Ne razumem kakšne slikce bi mi ti pošiljal (btw zakaj bi šel sedaj spat :bonk: mogoče imaš ti take potrebe jaz trenutno nimam) lahko pa pošlješ ja, če čutiš to potrebo, da vidimo kaj te muči.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.438
11.431
113
ti me zalezuješ, ne jaz tebe...ja pol za zvečer, pa robčke in soleo, al s čim že prakticiraš.