Evo danes ded iz amzs ugotovil še eno prednost el. vinjete. Poleg tega, da jo ni treba praskat dol, jo boš lahko kupil kar med vožnjo s telefonom
To bi bil strel v nogo, ker bi imeli kaos na regionalkah.Baje se pri tistih pri koritu govori, da naj bi elektronske vinjete veljale le 1 leto, potem naj bi se prešlo na plačevanje po prevoženih kilometrih.
Ve kdo kaj več o tem?
Tisti, ki je imel ABC ni nič čakal, se je lepo peljal mimo.Jah...Janezek uvedel vinjeto, Janezek bo uvedel elektronsko cestninjenje...če ne bi bilo Janezka bi se še zmeraj šli sistem ABC in več kilometrske kolone pred cestninskimi postajami vsak dan 365 dni na leto več desetletij...
Ne skrbi, ko bomo uvedli cestninjenje po kilometru bo vlada obrnila ploščo in rekla, da se s cestninjenjem po kilometru zasluži več, pa še bolj pravično je.Hajdinjak je zadnjič lepo pojasnil (po spominu): "EU zahteva cestninjenje po kilometru; najprej morajo to uvesti recimo Nemci (ki cestninjenja sploh nimajo), pa Avstrijci, potem bomo o tem komaj razmišljli mi - med zadnjimi; kar pa sploh ni naš interes, saj z vinjetami zaslužimo veliko več."
In kljub temu vinjet tovornjakarji še do danes nimajo.Poglej priponko 50008Kolone kljub ABC | 24ur.com
ABC cestninjenje za tovornjake, ki je stopilo v veljavo, ni doseglo svojega namena. Kartico ABC so kupili le redki, zato so pred postajami spet nastajale krajše kolone.www.24ur.com
Pod katerem kamnu ti živiš???In kljub temu vinjet tovornjakarji še do danes nimajo.
Darsgo ni vinjetni sistem. Se plačuje po uporabu (kilometrih, odsekih) in je bolj podoben staremu ABS-u.Pod katerem kamnu ti živiš???
Tovornjaki imajo že več kot 2 leti to.
Darsgo ni vinjetni sistem. Se plačuje po uporabu (kilometrih, odsekih) in je bolj podoben staremu ABS-u.
Pa lepo plačal po prevoženih km. Prav toži se mi po ABC....Tisti, ki je imel ABC ni nič čakal, se je lepo peljal mimo.
Dobro, da so tvoj doseg le okoliške gostilne. Tam še dolgo ne bo kamerKamer bo več...hudo nevšečno za kriminalce ker ne bodo vedeli ali jih gledajo ali ne..
Za mene in familijo odlično - tisti, ki pa ste blizu AC in jo pogosto (dnevno) pa jebaBaje se pri tistih pri koritu govori, da naj bi elektronske vinjete veljale le 1 leto, potem naj bi se prešlo na plačevanje po prevoženih kilometrih.
Ve kdo kaj več o tem?