Ja, nč, ne sam da si zoprn (OK, razumem, zarad jogija pa išiasa), tud slep si ... nisem ti limal mobilnih telefonov, mal pobrskaj po vseh spiskih pod "električno kolo".Kaj si mi pa prilimal temo s telefoni??? Zate bi bilo potem dobro tole...
Zanimiv kot predlog za kaksnim kolesom gledat.
Je sicer celo pot asfalt, ampak saj ves luknje, pesek, klanec 10+%, serpentine ni nic novega na hribovskih cestah.Kako pa naj bi se peljal? In kaj je to hrib? Mojim 95kg zvlece na Toško čelo brez težav
500W baterija, 250W motor z 50 Nm navora
brez zamere .... ampak kaj ima e pri tem, da si se zložil s kolesom? , če xx let nisi bil na kolesu, bi se zložiltudi z analognim mtbjem. Če so te pri Kekcu posadili na polno vzmeten emtb, še ne pomeni da ne obstoje e bicikl s katerim še bos vozil BP. Polno vzmeten eMTB z 29 col gumami pač zahteva nekaj vaje in predznanja.
ja so e kolesa in so e kolesa ....
Tale bicikl mi je všeč, ampak ni na zalogi... Imate napako na tej strani, pod rubriko Tehnologija in podrubrikami Domet baterije, Polnilec...in še nekaterimi imate napačen opis.ksz, da malo plug-nem.
prenovljena spletna stran https://econo.eu/ (tak da bomo veseli tud opozoril o kakih napakah)
drugače pa tudi prenovljen verjetno največji kolesarski center na štajerskem kar se tiče e-koles, vabljeni lastna proizvodnja baterij in sklopov za elektro predelave.
Ali si vzel bafang motor ali tongsheng?Tule si malo poglej, jaz sem dva motorja oz. cel komplet za predelavo vzel, pa kolega ene tri. Pride iz Nemčije.
Tongsheng; ne preko AE in so me nategnili s kapaciteto - sem že napisal; nič nisi spregledal, pazi da kupuješ đermani stock; sprednji zobnik se v celoti menja (je že na motorju) - pozabi da boš izbiral verižnikAli si vzel bafang motor ali tongsheng?
Baterijo si tudi pri njih kupil?
Zanimivo da imajo na AE ceno za bafang motor skoraj 100€ visjo ali sem kaj spregledal ponoci ? 750W motor
Ali lahko obdrzim obstojeci trojni sprednje veriznik ali ga moram nadomestiti z enojnim njihovim? Sem v dileme koliko zob vzeti.
Brez motorja rabim za klanec najmanjsi veriznik (28? ) Za hitrosti pa mi pogosto pride peav tudi najvecji, 48? Veriznik.
Rabim poleg kita z motorjem in baterije se kaj kupiti za predelavo treking kolesa? Razlike v funkcijah displajev? (Poleg barvnega ekrana pa eden vidim da je BT)
Malo si zabluzu:Se ena pripomba glede tovrstne predelava. Motor nima torque senzorja zaradi česar je v hrib precej v k...
Ravno za na gor je ogromna razlika med torque in speed senzorjem. No pa za na dol očitno tudi. Če imaš torque senzor dol grede ne dobis nobenega pospeska, ce zavrtis pedala.
In pa .... a da bi dal predelat, nekomu domačemu ki se s predelavami ukvarja, pa ni opcija. Se vedno raje kitajski šrot, kupovat potem pa forumih in FB jokat, da so te nategnil z kapaciteto baterije, pa da niso odzivni ko si jim poslal mail, pa katera inšpekcija je pristojna za Kitajce itd