El Classico #1-2011/12

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zakaj bi zaradi njihovih prekrškov dobili nagrado da jim bo še podaljšek podaljševal
confused-1.gif

Pa si že ti kdaj gledal nogomet?

daj stari nehaj zaj spet
smile-1.gif

Kakorkoli že, nisem vedel, da se podaljšek dela glede na to, kateri ekipi paše. Zakaj potem sploh podaljšek itak so sam realovci delali favle.

Drugič najboljš da kr po prvem vodstvu barce odpiska konec pa gremo domov vsi srečni z mastnimi hlačami.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Lol, piskal pa na sekundo natančno konec.

Sem si glih mislo, kdo bi te hoto tako tekmo še dalje, prostovoljno sodit? Collina
evil.gif
, če bi še sploh ostalo kaj igralcev na igrišču.

Barca je res izjemna.Tudi španski nogomet je
aplauz.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Heh kako snecer ni komentiral nobene situacije od drugega gola barce naprej.
hysterical-1.gif

Evo prvi rdeči.

Sem gledal
smile-1.gif

Zaslužena zmaga Barce, boljša ekipa gre dalje, Mourinho pa je dobil material za jok, pa tudi nekateri tukaj na forumu.

Pri 2:0 so malo spustili igro pri Barci, da bi bilo bolj zanimivo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
to so jim itak pustili, da muri ne bo službe zgubil, dobrodelnost na vsakem koraku
roza.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Barcelona je letos v slabi formi, ampak še vedno dovolj dobra za Real, to je bistveno.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Barca je pustila ja... Priznajte, da je danes Real Barco lepo nadigral in si zmago zaslužil. Ampak prejšnjič je zmagala barca, in gre zasluženo naprej.

Glede podaljška ti pa res zgleda ni jasno, al si pa slep. Alves je 1 minuto ležal na tleh...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
če bi sodnik opravil svoje delo pa bi ostali od 43 minute z enim manj, nebi blo nič od comebacka priznajmo si
wink-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Toti če-ji so vedno varljivi. Če bi pa tam abidalu roko piskal, bi se pa spet drugače izteklo... Zdaj je kar je, lahko bi se malo manj flejmalo na forumih pa bi bilo vse skupaj bolj na nivoju.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
če bi sodnik opravil svoje delo pa bi ostali od 43 minute z enim manj, nebi blo nič od comebacka priznajmo si
wink-1.gif
Sodnik je pustil dve roki, od Biskvita in Abidala, obe v 16m... Sodnik je pustil roko od Mesija, ki bi bila njegov drugi rumeni, tako da...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
če-ja z abidalom ni, še nisem videl sodnika ki piska penal ker si branilec da roke pred obrazin ga žoga nabije, sori.
Res nisi videl? Jaz sem jo videl ravno pred to tekmo, piskal jo je za Liverpool proti Man Cityju... Je bil pa to res angleški nogomet, in kakor ugotavljamo zadnje čase, imajo tam drugačna nogometna pravila...