Eksplozija v Oslu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
V Sloveniji že dolgo ni bilo nič. Z nekaj ekspolizva in pištolami se je pred leti v Sloveniji pojavil legendarni borec proti komunizmu Janez Toplišek. Aja, pa nekaj daljovodov je bilo 'miniranih' leta 91, ampak tisto verjetno sodi bolj v poglavje vojne z JNA

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.102
6.290
113
blizu močvirne prestolnice
Takrat bom že prestar
evil.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Razbrati se da, da so krivi starši, zdravniki pa brez madeža:

Razbrati se da, da stvari še zdaleč niso tako črnobele, kot so to slikali naši mediji. Popolnoma nič se namreč ni govorilo o tem, kaj je bil sploh vzrok tako hitrega in nenadnega poslabšanja bolezni. Ampak to seveda ni bilo zanimivo, saj bi stvari postavilo v precej drugačno luč, kot so to prikazovali mediji...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Seveda je vseeno, pripadnik katere vere je. THAT'S THE POINT!

Popolnoma nobene razlike ni, katera verska ideologija je zadaj... problem je v tem, ker so te ideologije postale praktično nujen pogoj pri tovrstnih katastrofah.

Še enkrat, da bo povsem jasno:

321.gif

Tako da ja, prepričan sem, da bi svetu koristilo malce več razuma... čeprav se mosseero ne strinja in trdi, da ovčke potrebujejo pastirja.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Aha... smo že pri tem, da sploh ne veš, kaj je bil dejanski razlog za to njegovo odločitev. Kot sem že napisal... normalen razumski človek nima nobenega pametnega razloga, da bi iznenada začel verjeti v pravljice.

Torej, boš uredil srečanje?

Seveda mi je jasno, da je vera simbolizem. Težava je v tem, ker to marsikomu ni jasno in stvari jemljejo dobesedno. Seveda vodstvo tega ne bo preprečevalo, saj ne želijo pljuvati v lastno skledo. Če nekdo dobesedno verjame v kreacionizem, toliko več evrov za njih.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.473
7.625
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi: Problem je kako ga prepoznati

To tud mene zanima. Predvsem pa me zanima, kako bi reagirala naša policija, če bi prišel prijavit enga norca. Kot vidmo, se pri nas nikol nič ne zgodi, kar pomeni ....
uf-1.gif

majč

A ti beres kar napises? Zanimalo te je kaj bi bilo ce gres prijavit... Gres pac prijavit, ce bi pa ti rada kaj prijavila pa sem ti napisal kako to lahko storis. Dej zacni ze jest persene ker se razburjas za prazen nic... Clovek ti prijazno odgovori na tvoje sporocilo ti pa ven pades.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Predvsem pa v pohlep belih halj, kajneda Jernej!

V zadevi Nekrep pohlep javnega uslužbenca, ki je plačan če gleda v zrak ali pa dela, prav nobene razlike?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.473
7.625
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
V Sloveniji že dolgo ni bilo nič. Z nekaj ekspolizva in pištolami se je pred leti v Sloveniji pojavil legendarni borec proti komunizmu Janez Toplišek. Aja, pa nekaj daljovodov je bilo 'miniranih' leta 91, ampak tisto verjetno sodi bolj v poglavje vojne z JNA

Aja? No pa ti jaz povem da je bilo v sloveniji kar nekaj domacih izdelovalcev bomb, daljinskih vzigalnikov med njimi celo en ki je izdeloval eksplozivne naprave za italijansko mafijo.

Ce ni v casopisu se ne pomeni da pri nas tega ni.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
aja pardon, pozabil sem na bombaša vegrada in človeka-bombo na mejnem prehodu...pa je kdo od teh 'naših' kazal namen, da razstreli kako stavbo? upam da ne

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Poglej, naboj 5,56 lahko naredi ogromno škode, saj naj bi se (se ne vedno) prevračal...konec koncev pa lahko izkrvaviš tudi zaradi zadetka v roko...pa ne vem, zakaj govoriš o MK naboju, mislim, da je, če je snečer pravilno navajal orožje, strelja z naboji kalibra 5,56, čeprav lahko nekateri derivati m 16 oziroma armalite 15 streljajo naboje tudi v kakšnem drugem kalibru, tudi malokalibrske naboje...

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Aha... smo že pri tem, da sploh ne veš, kaj je bil dejanski razlog za to njegovo odločitev. Kot sem že napisal... normalen razumski človek nima nobenega pametnega razloga, da bi iznenada začel verjeti v pravljice.

Torej, boš uredil srečanje?
Sem ti povedal - dokler ne boš ponudil kaj izvirnega v obrambo tvoje stave, si lahko prepričan, da se ne bom ubadal s tem. Svoje zmote itak ne boš priznal, človek je že vnaprej v tvojih očeh označen kot neumna spaka - čemu bi se potem sploh trudil?
Lahko pa ti prisežem na Hipokrata, da si v krepki zmoti.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Kakšno obrambo? Ti nakladaš, da poznaš najmanj pet ljudi, ki so se kar naekrat iz nekih odraslih normalnih razumskih ljudi prelevili v bogaboječe ovce. Od tega naj bi eden celo imel doktorat znanosti.

Torej?

I

Izbrisan uporabnik #488

Zakaj pa se ti to zdi čudno kot zdravniku, ljudje pač zbolijo
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Poglej, naboj 5,56 lahko naredi ogromno škode, saj naj bi se (se ne vedno) prevračal...konec koncev pa lahko izkrvaviš tudi zaradi zadetka v roko...pa ne vem, zakaj govoriš o MK naboju, mislim, da je, če je snečer pravilno navajal orožje, strelja z naboji kalibra 5,56, čeprav lahko nekateri derivati m 16 oziroma armalite 15 streljajo naboje tudi v kakšnem drugem kalibru, tudi malokalibrske naboje...

Strelec naj bi pri sebi imel pištolo, avtomatsko orožje in puško

Mogoče je imel šibrovko, ki na bližino naredi kar veliko škodo. Neverjetno kako je vse to imel pri sebi.
To je morda že imel shranjeno na otoku.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Po tv-ju je v parih minutah 4 dobro nasončene pokazalo več kot tapravih norvežanov.

Kaj to je že taka statistika gor ali so prov zanalašč take izbrali, da so jokali pred kamerami.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:Popolnoma nobene razlike ni, katera verska ideologija je zadaj... problem je v tem, ker so te ideologije postale praktično nujen pogoj pri tovrstnih katastrofah.
Gospod dohtar, zakaj pa so Angleži zavojevali pol sveta nekaj stoletij po križarskih vojnah? Ali je bila razloga religija ali materialna korist? Ali je bila razlog križarskih vojn religija ali materialna korist? Kaj pravijo pametni dohtarji, ki so si, če bi sodil po Jerneju, vzeli pravico, da odločajo namesto "ovc"?

Na temo: Sedaj so se pojavile informacije, da je strelec streljal vsaj 90 minut. Imajo posnetke s helikopterja, kako ranjene žrtve strelja v glavo. Očitno so varnostne sile uporabile strategijo čakanja. Naj mu zmanjka streliva in se potem lepo v miru pogovorimo z njim.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.473
7.625
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
aja pardon, pozabil sem na bombaša vegrada in človeka-bombo na mejnem prehodu...pa je kdo od teh 'naših' kazal namen, da razstreli kako stavbo? upam da ne
Pa un pod viaduktom par let nazaj pa un k se je v brezicah razstrelit hotel...un je samo eno rocno bombo sprozil, ni mu pa uspelo pregriznit sprozilca za eksploziv ki ga je imel okoli sebe. Ce bi tisto sprozil bi pol vasi zradiral.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.