Eko montaža??

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Zdaj se pojavlja beseda eko montaža::

To je tukaj::roberto::
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1170628/an/0/page/0#1170628

Jst to dones zjutraj vidim in se čudim--potem grem na teren is se dobimo kr velika ekipa tišlerjev::

Debata debata in jaz omenim za eko montažo...

vsi me gledajo kot tele v nova vrata in govorijo--kaj ti pa je...

Jim povem da sem na netu to zvedu--in potem se pogovarjamo dokaj resno... kakšna izvedba naj bi to bila montaže...

Nobenemu velik jasno.. prišli pa do zaključka, da je eko montaža takrat, ko ne čikaš cigarete pri postavljanju stavbnega pohištva..
bonk.gif

in ker ste tukaj večinom zelo pametni ljudje --bi prosil če kaj več poveste o tem--če seveda kj veste o tej eko montaži...

Sem raje tukaj odpru temo , da se ne smeti foruma dom in gradnja..
smile-1.gif

lp

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.250
11.280
113
vem da obstaja neka montaža po nekih standartih da je zadeva potem ekološko oziroma kasneje zadeva nizko energetska. Tudi je res da tista montaža (oken) traja dalj časa. Se pa je noben ne posložuje, jo pa očitno kasirajo. Nisem pa ziher če je to isto.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
vem da obstaja neka montaža po nekih standartih da je zadeva potem ekološko oziroma kasneje zadeva nizko energetska. Tudi je res da tista montaža (oken) traja dalj časa. Se pa je noben ne posložuje, jo pa očitno kasirajo. Nisem pa ziher če je to isto.

mogoče RAL montaža
confused-1.gif

origin

Pripravnik
7. nov 2010
116
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Seveda se je, dejansko je povprasevanje cedalje vecje. Tudi OP sem skoraj preprican, da govori o tem. Priporocam kaksen Illbruckov seminar - njih pa omenjam zato, ker so za razliko od vecine ostalega trga dejansko zelo profesionalni in ker ponujajo celovite resitve na vecih podrocjih.
Je pa treba vedeti, da se cedalje vec reklamirajo tudi dolocene verzije "RAL montaze" po cedalje nizjih cenah, kljub temu, da te ne izpolnjujejo standardov. Nadzor je premajhen, oz. ga skoraj ni, dokler ne pride do resnejsih tezav. J.ebiga, nismo Njemacka in to tudi nikoli ne bomo.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Daj ti, ko si že posvečen, na kratko razloži, kaj je to EKO montaža, ne floskul prodajat.
Če ne, bomo mislili, da je eko montaža to, da gips plate in okna šraufaš z baterijsko vrtalko.
crazy1.gif

Ali da pixno purpena prodajate za 100€, kao eko toplotna montaža, brez mostov.
rolleyes-1.gif

origin

Pripravnik
7. nov 2010
116
0
16
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Daj ti, ko si že posvečen, na kratko razloži, kaj je to EKO montaža, ne floskul prodajat.
Če ne, bomo mislili, da je eko montaža to, da gips plate in okna šraufaš z baterijsko vrtalko.
crazy1.gif

Ali da pixno purpena prodajate za 100€, kao eko toplotna montaža, brez mostov.
rolleyes-1.gif
Jaz govorim o RAL montazi.