Ne Demz, nima.Seveda ima. In - ne bit zopet pikolovski.
Mislim ... ko jaz začnem razmišljat o magnetizmu, se mi začne . In je ena sama kvantna mehanika. V mojih časih ko sem hodil v šolo, so nam razlagali, da je to zaradi spinov elektronov. To konkretno spada v kvantno mehaniko. Preskoki med energetskimi nivoji elektronov prav tako. To je čista kvantna mehanika, ki ni več snovna ampak (ne znam izrazit prav ? ) valovna.
Samo kvantnega prepletanja ne morejo pojasniti z nobeno Einsteinovo teorijo, kar kaže na to, da so tudi njegove teorije samo nekaka vmesna stopnja.Vse kar je spesnil Einstein je trdno dokazano.
Bluzenje, ki ga nekateri veselo pripisujete Tesli, ni podprto z ničemer.
pravzaprav oboje združuje teorija strun ( string theory ). Nekaj v to smer je sanjal tudi teslaIn kaj ima Einstein s svojimi teorijami veze s kvantno mehaniko?
Resno no... Niti priznaval je ni
Btw, Einstein s svojimi teorijami je alfa in omega v makro svetu. Vse velja, vse štima.
V kvantni mehaniki nekaj približno štima, s parimi različnimi teorijami se nekako poflika zadevo, nekaj pa še manjka.
Problem je združiti oboje skupaj
Hitrost svetlobe v vakumu naj bi bila univerzalna konstanta v atomskem in subatomskem svetu. Kvantno prepletanje pa kaže, da to ni.In kaj ima Einstein s svojimi teorijami veze s kvantno mehaniko?
Resno no... Niti priznaval je ni
Btw, Einstein s svojimi teorijami je alfa in omega v makro svetu. Vse velja, vse štima.
V kvantni mehaniki nekaj približno štima, s parimi različnimi teorijami se nekako poflika zadevo, nekaj pa še manjka.
Problem je združiti oboje skupaj