Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Danes si bil pozoren in ves, da ga je vedno manj? Danes me res ni bilo v stacuni, sem bila pa vceraj in sem ravno maslo mogla kupit in ker hocem tocno dolocenega, sem si morala prav cajt vzeti, da sem prisla čez vse mozne variante putra, preden sem svojega našla. Jaz sem prav pomislila, mater so glih danes tok založeni...
Danes si bil pozoren in ves, da ga je vedno manj? Danes me res ni bilo v stacuni, sem bila pa vceraj in sem ravno maslo mogla kupit in ker hocem tocno dolocenega, sem si morala prav cajt vzeti, da sem prisla čez vse mozne variante putra, preden sem svojega našla. Jaz sem prav pomislila, mater so glih danes tok založeni...
Pri nas se ga kupi res kar precej pred božičem/novim letom za peko predvsem piškotov pa tudi drugih stvari. Tako da sem precej na tekočem za vsaj 14 dni koliko ga je na policah. Pozoren sem bil pa ravno zato ker sem prebral članke o putru v Nemčiji.
Je pa tudi žena rekla da imamo pri nas še kar precej putra na raspolago. Ga je ja če si manjše rasti. Če si pa višji pa vidiš da ga ni ravno veliko za prvim v vrsti. Pa pustimo sedaj to in upajmo da ne bo prišlo še pri nas do pomanjkanja tako kot v Nemčiji.
Pri nas se ga kupi res kar precej pred božičem/novim letom za peko predvsem piškotov pa tudi drugih stvari. Tako da sem precej na tekočem za vsaj 14 dni koliko ga je na policah. Pozoren sem bil pa ravno zato ker sem prebral članke o putru v Nemčiji.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.