Od začetka sem iskal kataloške in alternative, ki kot kaže ne obstajajo. Očiščen hladilnik sem dobil za 400€. Novega za 530€. To zame ni vprašanje. Ostali del sklopa, če gledaš moje slike je tudi bolj kot ne izrabljen. Glej cev, ki gre iz motorja na EGR ventil. Si že držal cev v roki in gledal ta tanek inox? Avto imam plan dolgoročno imet in imam poln kufer izpuh servisov in če mi bo crknil sredi Grčije ali Skandinavije bo tam vse skupaj ostalo. Čiščenje je opcija, je pa poleg teh, ki šramfajo te stvari tudi Internet poln info, da je čiščenje švoh, vprašljiv kompromis. Bom pa zdaj te kose, vse mi ostane razen hladilnik, očistil. Verjetno z acetonom al kaj je že uporabil tist v videu.
Kaj naj bi bilo tukej izrabljeno? Inox je uporabljen z razlogom.. Ne rjavi in lahko je tanjši..
Prvega maja smo bli na morju in je bil dol od kolega - kolega z xc90.. avto star par let, mislm da je dal okoli 30k za rabljenga. v prvem letu je vrgel 10k noter.. je isto rekel, sem mel namen avto obdržat, bomo zrihtali kot je treba.. prvič, drugič, tretjič že odkartaš... kaj pa 10ič?.. ga vprašam nakoncu pa drugač, bi še kupil volva? je rekel da živ ne, pa tudi zastonj ga ne vzame
Sej verjamem, pač bedno je ker 1,4k ni mal dnarja, ampak ni si pa treba metat pesek v oči, da ni rešljivo na drugačen način.