eBay problem

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Imam problem z nemškim eBay-em. Lepo sem se registriral, opravil verifikacijo preko kreditne kartice, povezal Paypal account z eBay accountom in hotel kupiti (sofort kaufen) en izdelek. Nakar mi napiše to:

Citat:
Um auch weiterhin die Sicherheit des eBay-Marktplatzes gewährleisten zu können, begrenzen wir die Anzahl der Artikel, die über ein Mitgliedskonto gekauft oder verkauft werden können. Der Umfang dieser Einschränkungen kann sich von Zeit zu Zeit zu ändern, abhängig von Ihren bisherigen Aktivitäten und Ihren allgemeinen Leistungen.

Für Ihr Mitgliedskonto wurde jetzt das von uns gesetzte Limit bezüglich Bieten und Kaufen erreicht. Sie können jedoch durch eine zusätzliche Verifizierung Ihr Limit erhöhen. Vielen Dank für Ihr Verständnis.

Moja nemščina je bolj švoh, ampak če prav razumem, zahtevajo še eno dodatno verifikacijo? Kako, kje? Na strani, kjer se to izpiše, ni nobenega linka na še kakšno verifikacijo. Je pa to prvi izdelek, ki ga želim kupiti na nemškem eBayu. Enkrat sem že kupoval na ameriškem, ampak takrat preko accounta od bivše.

Bi jim pisal na helpdesk, ampak je moja nemščina na nivoju Google translate. Rad bi pa čim prej kupil izdelek, ki se prodaja samo na nemškem eBayu. Kaj mi je storiti?

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Nemci so včasih pošiljali neko kodo po navadni pošti, s katero si se avtenticiral. V kolikor je še vedno tako, bo potrebno počakati nekaj dni, da prinese poštar kuverto...

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
moral bi se registrirati preko ameriškega ebay.com...sedaj pa moraš počakati na kodo, ki jo dobiš preko pošte....

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Hm, ampak ko sem se registriral, sem imel na izbiro ali verifikacija preko kreditne kartice, ali preko kode po pošti. Jaz sem izbral prvo. Nič jasno.