ebay combined shipping

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
tip prodaja 2 artikla (ima 5 enakih oglasov, v vsakem ima na voljo samo 2 artikla). za prvi je postnina 9,90 eur, za drugega dodatna 2 eur, torej skupaj 11,90 eur. jaz rabim 4 te iste artikle. in ko sem ga vprasal, koliko je postnina za 4 artikle mi odgovori cca 40 eur.

koliko je torej cena postnine?

se copy paste z njegove strani .....

Bei einer Versandpauschale bis zur 7,90 € entstehen für jeden weiteren Artikel mit der gleichen Versandpauschale je 2,00 € pro Artikel. Pro Einkauf dürfen max. 10 Artikeln gesammelt werden Bei einer Versandpauschale ab 9,90 € fallen beim Kauf jeden weiteren Artikel mit der gleichen Versandpauschale volle Versandkosten ein. Wenn Sie außerdem noch Fragen zu den Versandkosten haben, dann mailen Sie uns einfach an! Einer unserer Mitarbeiter wird Ihnen weiterhelfen!

ce kliknem buynow in izberem oba izdelka, vrze ven postnino 11,90 eur. torej njegovih 40 eur ocitno ne drzi, oz. se mu ne da preveriti cene.

zanima me, ce kupim 2krat po 2 artikla, ali potem potegne oba nakupa skupaj in postnino izracuna 9,90 + 2 + 2 + 2eur ali ne?

upam da je tole kolikortoliko razumljivo napisano
sprasujem se.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Jaz sem od istega sellerja kupila 3 izdelke (za vsak izdelek je bil shipping 20$) in sem vprašala kakšen je predračun za combined shipping, pa mi je naračunal shippinga lepo 60 $, in mi dal na to 2$ popusta. Da ne govorim o tem, da je bila cena tistih izdelkov okrog 2 $/each
hysterical-1.gif

Jah, na shippingu pač služijo, ampak meni se je še vedno splačalo kupiti
wink-1.gif

Lp

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Jaz sem od istega sellerja kupila 3 izdelke (za vsak izdelek je bil shipping 20$) in sem vprašala kakšen je predračun za combined shipping, pa mi je naračunal shippinga lepo 60 $, in mi dal na to 2$ popusta. Da ne govorim o tem, da je bila cena tistih izdelkov okrog 2 $/each
hysterical-1.gif

Jah, na shippingu pač služijo, ampak meni se je še vedno splačalo kupiti
wink-1.gif

Lp

od tega?

http://stores.ebay.de/DS-Company-Shop-2004

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Aja ne, povsem drug. Point je bil da so bili vsi trije izdelki od enega in istega prodajalca
smile-1.gif

pa ni ze pri postnini ponujal popusta na dodatni nakup?

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Nope, imela sem namen kupiti vse 3 izdelke, ampak sem mislila, da bi mi zaračunal samo en shipping.... Zaračunal pa ga je za vse tri (čeprav so bili dostavljeni v istem paketu), pri tem pa ponudil ta ubogi popustek
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Nope, imela sem namen kupiti vse 3 izdelke, ampak sem mislila, da bi mi zaračunal samo en shipping.... Zaračunal pa ga je za vse tri (čeprav so bili dostavljeni v istem paketu), pri tem pa ponudil ta ubogi popustek
smile-1.gif
Si si že sama odgovorila. Služijo na poštnini, kar je še najbolje, Ebay ne vzame procenta na poštnino, temveč le na prodajno vrednost izdelka. In potem ti itak ne bo dal popusta. Če pa ima realno ceno, potem dobiš brez problema orenk popust.

Za odpiratelja posta: še enkrat ga vprašaj, če si prav razumel in to je to. Tukaj odgovora ne boš dobil. In če ti ne ustreza greš pač drugam. Saj je dovolj drugih.
cheer.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
smile-1.gif
Si si že sama odgovorila. Služijo na poštnini, kar je še najbolje, Ebay ne vzame procenta na poštnino, temveč le na prodajno vrednost izdelka. In potem ti itak ne bo dal popusta. Če pa ima realno ceno, potem dobiš brez problema orenk popust.

Za odpiratelja posta: še enkrat ga vprašaj, če si prav razumel in to je to. Tukaj odgovora ne boš dobil. In če ti ne ustreza greš pač drugam. Saj je dovolj drugih.
cheer.gif

danes poklical in po telefonu v 6-ih minutah vse resil. so postnino racunali, tako kot so napisali 9,9 + 2 + 2 + 2 + ....
cheer.gif