Citat:
skupaj ga je okoli 55mio eur, od tega namenjenega strankam 49mio eur, torej denarja je več kot dovolj za vsa izplačila,
denarja ni! Zakaj mi niso na zadnjem sestanku nekje poleti 2016 pokazali platofrmo? 2 klika, če majo pri takem denarju tačskrin je samo 1 klik.
A ni to najboljše zdravilo, da stranke pomirijo?
Leta 2011 se je govorilo o 280mio, 2013 200mio, sedaj pa samo še 49mio?
haha
Mene so še po letu 2013 zbrisali iz mail liste, tako da dobivam samo še "urgentne" maile. Očitno me preveč zanima in nimajo odgovorov?
Moja polnočna razlaga:
Luxuris je bil kao prijavljen v Dubaju ter Sloveniji, kjer so se "vidle" vse transakcije pa trgovanje. Torej imajo res izgubo pokazati za xxx denarja. Pa je šel ves denar čez 1 bančni račun? Torej so lahko že v štartu delali selekcijo, kdo je varen za "neviden" račun in kdo za "viden račun"
To je prvo porajanje. Drugo pa je, da so pri xxx vsoti lepo trgovali preko "introducing podjetja", torej so same sebi delali profit z provizijo trgovanja.
Če so vstopali z 1 lotom so dobili 10 USD - 20 USD, torej so na xxx denar vstopali z xx loti. Torej je to lahko tudi 30-50 loti (odvisno od kapitala investicije). Če so vstopali samo z 50 loti so na pozitivno/negativno zaprto pozicijo zaslužili - 750 USD na pozicijo (v predpostavki da so imeli 15 USD na lot). Pa ni važno, ali je bila zaprta v plus ali minus. Torej odvisno od startegije, so lahko odprli tudi naprimer 40 trejdov na mesec, kar pomeni ... 30.000 USD samo iz te strani.
Lahko da so v 1 sekundi odprli v 2. sekundi pa zaprli. Torej je bil minus oziroma težje plus minimalen. Odprli/zaprli pa so lahko tudi naprimer 30 pozicij dnevno.
Torej so dejansko zaslužili v svoj prid ter na izgubo stranke. In popolnoma legalno.
To je samo moja opcija razišljanja.
Pri telih thorexih pa se bančne transakcije ter transakcije trgovanja ne morejo videti, oziroma so zelo težko izsledljive ker gre za razne brokerske hiše iz malt ...
Je pa tudi zanimivo, da je leta 2012 zapustil Thorex kot "medprvimi" možmi ter ustanovitelj podjetja Valuta Plus d.o.o., ata konopljko Miha Štefe
Torej, kdo bi zapustil podjetje katero laufa, ima vizijo dela profit ter vse klapa? Od predpostavki, da Miha verjetno ni služil 2 jurja ali 9 jurjov. Tukaj so se giblale cifre tudi po 20-50k mesečno. Odvisno od funkcije ter strank.
Torej če imam podjetje, sem direktor ter dobivam lepo provizijo od strank takoj pustim mojo službo za 0.000.720 eur
Konec polnočnega kluba