Citat:
Uporabnik MarkoN pravi:
A si mi mal fouš, ker se spoznam na te zadeve ti pa očitno žal ne
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Ja jaz bom pa pisal zraven in naprej nosil. Ne bit neumen no na javnem forumu smoCitat:
Uporabnik jello pravi:
.... in so bili vsi organizatorji že tepeni ali pa se skrivajo,......
Zanmivo bi bilo slišat kaj o tem, kako in od koga so bili tepeni?
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Daj ne nabijaj. Dolocene zadeve se ne resujejo na sodiscih. Ce si najvecja pyzda pod soncem jih bos pac prej ali slej dobil po buci. Folk je dolzan miljone pa nikoli ne vidijo sodisca, ceprav je najbrz prijetneje molcat na sodiscu, kot v temi odgovarjat manualcu, ki noce odgovorov. Si pa ne upajo doma vrat odpret.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Ja jaz bom pa pisal zraven in naprej nosil. Ne bit neumen no na javnem forumu smoCitat:
Uporabnik jello pravi:
.... in so bili vsi organizatorji že tepeni ali pa se skrivajo,......
Zanmivo bi bilo slišat kaj o tem, kako in od koga so bili tepeni?
Ob namernem oskodovanju upnikov se preganja tudi fizicne osebe ki so delovale preko pravne osebe. In pol ti drugim govoris da nimajo pojma. Ne tole je en prednovoletni trol 100%Citat:
Uporabnik MarkoN pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Daj ne nabijaj. Dolocene zadeve se ne resujejo na sodiscih. Ce si najvecja pyzda pod soncem jih bos pac prej ali slej dobil po buci. Folk je dolzan miljone pa nikoli ne vidijo sodisca, ceprav je najbrz prijetneje molcat na sodiscu, kot v temi odgovarjat manualcu, ki noce odgovorov. Si pa ne upajo doma vrat odpret.
Vidiš, da se ne spoznaš ... on ni dolžen ... dolžno je kvečem podjetje. Jej jej ovčke
A niste tukaj neki finančni strokovnjaki z veliko izkušnjami ter da ste dal velik skozi življenje in ne ločite fizične ter pravne dolžnosti. Marija ej, pubci, ste pa štručkoti kaj a-a
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Daj ne nabijaj. Dolocene zadeve se ne resujejo na sodiscih...... C
Citat:
Spotoma pa ce mi lahko se zlezes dol z lulcka hvala.