Citat:
Uporabnik skala pravi:
zakaj si potem cel mesec potreboval za pokritje izgube? 100$ je bilo okoli 20 000sit(nih). potemtakem 4 tvoje transkacije.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
To velja morda pri nas. V tujini sem pa večkrat videl napise, da ne sprejemajo niti 200€, kaj šele 500€. Očitno si ne morejo privoščiti testerjev ali pa imajo zaradi roparjev v blagajni vedno samo nekaj drobiža, drugo pa sproti odnašajo.
Kdor je zakone pisal, je res teleban. Vsak klinac, ki ima opravka z denarjem, bi po njihovo moral imeti s sabo vedno vsaj za 1000 evrov drobiža (kaj pa veš, prideta dva loleka z vsak po enim vijoličnim na bus).Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Po zakonu bi mogli sprejemat vse bankovce.
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Po zakonu bi mogli sprejemat vse bankovce.
Zame sta 500 in 200 dilerska/tajkunska bankovca.
Evo, danes je v lokalnem Lidlu spet eden plačeval s 500 evri (normalno, spet v moji vrstiCitat:
Uporabnik hgard pravi:
Sem videl, ko je tip v Lidlu hotel s 500 plačat račun. Ne vem ali mu je uspelo, so pa prodajalke kar nekaj časa zbegane naokrog letale
Ne, saj ves čas preverjajo (tudi tiste za 20 evrov). Zanimivo je bilo to, da je prišla "šefica" in mu ga ona zamenjala.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ti, če bi bil trgovka, bi kar tako, brez preverjanja razmenjal bankovec za 500€?