Citat:
Uporabnik verma pravi:
Danes sem hotel dvigniti denar na NLB (nisem napovedal dvig), vendar bi mi 5.000 lahko izplačali samo v bankovcih po 100EUR. Glavna banka NLB na TR2. Ali se na NLB že delajo norca iz varčevalcev?
lp
Verma
Citat:
Uporabnik verma pravi:
Danes sem hotel dvigniti denar na NLB (nisem napovedal dvig), vendar bi mi 5.000 lahko izplačali samo v bankovcih po 100EUR. Glavna banka NLB na TR2. Ali se na NLB že delajo norca iz varčevalcev?
lp
Verma
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Sicer pa počakaj do 1.4., takrat bo Združenje evropskih bank v obtok lansiralo bankovce z vrednostjo 1000 EUR.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Sicer pa počakaj do 1.4., takrat bo Združenje evropskih bank v obtok lansiralo bankovce z vrednostjo 1000 EUR.
OK, vem da je vic, ampak je tolk neverjeten, ker so ze 500 prevelikeSam se z njimi se droga placuje
Če nisi ravno 90 let stara dementna napol slepa mamca s parkinsonovo, potem je štetje 50 bankovcev zelo nezahtevna reč.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ni problem tovoriti, šteti je problem.
Kolega je imel pred leti, ko € še ni bil naša valuta, v Franciji velike težave z bankovcem za 500€. Nekaj prodajaln ga ni hotelo vzet, pošta (tam pošta najbrž ni banka kot pri nas) ga ni hotela menjati... Nazadnje ga je uspel menjati v leclercu (verjetno manjšega formata, kot sta ti dve naši trgovini). Ampak je trgovka klicala vodjo trgovine in šele ob njeni fizični prisotnosti je "posel" šel skozi.Citat:
Uporabnik hgard pravi:Sem videl, ko je tip v Lidlu hotel s 500 plačat račun. Ne vem ali mu je uspelo, so pa prodajalke kar nekaj časa zbegane naokrog letale