dvakratni užitek?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Eno je če si ženska želi druge ženske. Kdo sem jaz, da bi ji preprečeval njene fantazije...
aplauz.gif
)

V bistvu bi jaz njej delal uslugo, ne ona meni.
grin1.gif

Drugo pa, da bi jaz silil v MŽŽ, pa njej ne bi bilo do tega.
tongue-1.gif

MŽŽ ŽMŽ ŽŽM - več kombinacij

Tukaj pa je samo MŽM (obvezno ona na sredini)
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Aja za vse tipčke, ki si to želite,..take trojčke in gang-bang se v Slo dobi tudi proti plačilu,...

@francoz,..je bila katera o soudeleženih bejb tudi tvoja "uradna"? So bile kakšne posledice na vajinem odnosu?

Francoz

Pripravnik
Vse to sem počel, preden sem spozanal "uradno". Sicer pa ve za moje prejšnje "nagajivosti" in jo moje pripovedovanje o tem celo vzburja. Mislim, da udeležba obeh skupaj ne bi imela nekih posledic. Le zakaj?
Morebitne kandidatke za FFM, ali kandidati (s partnerko) za FFMM, pište na ZS.

Sva pa bila nekajkrat v swinger klubu, vendar nisva menjala.
jaz s tvojo bi, ti pa moje ne boš.press

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Mislim, da udeležba obeh skupaj ne bi imela nekih posledic. Le zakaj?

Čisto iz firbca me je zanimalo, ker sem po raznih forumih brala o več primerih, da je po trojčkih veza začela škripat, da niso mogli iti prek te izkušnje. Se mi zdi, da kljub vsemu, nas je večji procent takih, ki si "domišljamo", da imamo ekskluzivno pravico do sexa s partnerjem,...in čeprav želiš biti prej ne vem kako odprt pa toleranten, pa kljub temu, da si te izkušnje dejansko želiš te lahko potem to žre,...drugače pa kul, da si našel partnerko, ki tudi uživa v takih zadevah
grims-1.gif
k010.gif

Francoz

Pripravnik
Problem je predvsem v tem, ker ženski del kakšnega para tako igrico preveč povezuje s čustvi.
Torej če se gremo recimo četvorčka FFMM, res ni potrebno, ali celo nujno, da se jaz, da bi seksal z drugo, zaljubim v tisto drugo in seveda moja punca zaljubi v tistega tipa. Dovolj je, če smo si všeč in pri tem naj tudi ostane.

Le kaj bi bilo, če bi se vsi moški tega sveta nujno zaljubljali (recimo) v prostitutke, s s katerimi gredo (če gredo)? To očitno ni tako, saj bi potem imeli na milijone razpadlih zvez in zakonov. Tako pa zadeve tečejo v zadovoljstvo moških, ki hodijo še kam, prostitutk, ki kasirajo, ter partnerk teh moških, ki (seveda) ne vedo, kam hodi ljubi... Seveda tako ravnanje NI pošteno do partnerke, da se razumemo.

Drugo pa je, če ima moški ljubico, ali ženska ljubimca. Tisto pa ni več fajn za zvezo... Tu pa ni dobre perspektive!

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Aja za vse tipčke, ki si to želite,..take trojčke in gang-bang se v Slo dobi tudi proti plačilu,...

in koliko kasiraš?
grims-1.gif

zanimivo je videt, da kljub temu da je to bolj za samske katerih je veliko, ni veliko udejanjenjih trojčkov, še posebaj samskih ljudi ...... pa folk dajte se malo aktivno jeb@t
grims-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ne boš verjel, samo zaenkrat imam dovolj $ zase in za svoje potrebe, tako da Grisbi se ne da kupit
wink-1.gif
Če pa želiš info o kaki drugi deklici pa lahko povprašam tistega, od katerega sem izvedela, da se to da...

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ne trudi se,....sej vem, da te bo presenetilo, samo nekateri dobimo sex zastonj,...se mi pa smiliš, ker ti očitno poznaš edino tako obliko zadovoljevanje svojih sexualnih potreb. Nič čudnega, da potem ne poznaš dovolj žensk, da bi vedel, da ženske potrebujemo še kaj drugega kot tiča....se boš že naučil, ne skrbi
a045.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
ups jaz pa sem mislil da vem o čem govorim
d055.gif

hysterical-1.gif
te pa če se ti tak smilim mi nebi ti pomagala?

Predana

Pripravnik
27. avg 2007
38
0
6
Saj bo prišla mimo kakšnga, ki te bo naučila, pa to ne bo samo ena, ampak dve
grims-1.gif

Nisem bila še v dvakratnem užitku in dvomim, da kdaj bom, ker nimam niti želje.

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
ja no jaz pa sem mislil da je ta forum naret zato da si medsebojno pomagamo oziroma da lahko poiščemo in prosimo za pomoč
frown-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.942
113
v lokalni ostariji
kaj skorpy, ti eden ni dovolj bi rada da te dva obdelata...

ampak zanimivo... najprej sprasujes kdaj zacet sexat zdaj bi pa ze enega zravn vpeljala vmes ti je pa se mama branila deca... vids je ze mela prav da ni dovolj dober:))))

da ne bos kaj zamerila...

drugace pa nebi se jaz spuscal v kaksne "grupne" variante.. brezzveze... itak pa sex ni vredi ce ni custev... ene neznanke pa tudi ne moras imeti rad...

jaz raje vidim da me ena konkretno obdela (ali jaz njo);))

a ne...

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Dve se mentia kako fajn je če da segreto banano v malo tip jo pa odzadi naskoči.