http://24ur.com/novice/gospodarstvo/dva-avta-za-ceno-enega.html
A pri nas kaj nižajo cene ?
Razmišljam o zamenjavi 4 leta starga avta za novega...
A pri nas kaj nižajo cene ?
Razmišljam o zamenjavi 4 leta starga avta za novega...
Ko bodo dilerji, ki morajo po pogobi prodat 300 avtov letno, prodali le 160 avtov, bodo hitro krepko spustili cene ...Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pri nas zal to ne gre. Sem ravno v fazi kupovanja in teorija vseh prodajalcev je, da bodo sle cene gor, ker pac z izgubo nihce ne bo delal.
Mnjah, bomo videli cez cca. pol leta. Po moje bolje pocakat kaksnega pol leta z nakupom.
Točno tako, ob svetovni recesiji bodo šle cene drugo leto samo še navzdol, če nič drugače pa s čedalje večjimi popusti.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ko bodo dilerji, ki morajo po pogobi prodat 300 avtov letno, prodali le 160 avtov, bodo hitro krepko spustili cene ...
Še posebej, ker bodo proizvajalci imeli na zalogi na tisoče avtov in bodo pritiskali na dilerje, naj jih prodajo ...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pri nas zal to ne gre. Sem ravno v fazi kupovanja in teorija vseh prodajalcev je, da bodo sle cene gor, ker pac z izgubo nihce ne bo delal.
Mnjah, bomo videli cez cca. pol leta. Po moje bolje pocakat kaksnega pol leta z nakupom.
A lahko slišim po kateri teoriji? Pa pozabi na ceno denarja, recimo da se skešira na čisti keš.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Slabse. Cez pol leta bos placal več za isti avto kot danes.
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Končno. Itak je preveč avtosalonov. Poleg tega upam, da bo kriza vplivala tudi na poprodajne storitve, pri tem ciljam na pooblaščene servise, ki znajo predvsem dobro računati storitve, izvajajo pa jih vajenci, ki se učijo delati na naših avtih. Rezultat je rahitično servisiran avto za polno ceno servisa. Hvala lepa za takšne šalabajzerje.