Tudi jaz imam te probleme, in to vsak mesec. Zanimivo pa je, da se pojavijo zmer na 18. v mesecu.
Po vsaki plači mi nekdo, sklepam, da duh, vzame denar s kartice. 17. je še vse OK, ko pa 18. v mesecu pogledam na račun, zmer keš zgine dol.
Pa vem, da na noč iz 17. na 18. nikol ne zapravljam.
Da ne delam panike po nepotrebnem, a me mora skrbet?
p.s. mi je od kolegovega kolega prjatu, k dela na Komuinali (ne vem, zakaj, ko pa ma Višjo upravno narjeno, lahko bi šel med poslance s tako viskoko izobrazbo) da se menda nekaterim to dogaja tudi 8. ter 28. v mesecu.
NORO!
ti verjamem...tebe strašijo predvsme tisti z Gregorčičeve v LJ. proti njim obstaja eksorcizem, ki se izvaja vsake 4 leta. reče se mu volitve. Kolk je uspešen pa je druga pesemTudi jaz imam te probleme, in to vsak mesec. Zanimivo pa je, da se pojavijo zmer na 18. v mesecu.
Po vsaki plači mi nekdo, sklepam, da duh, vzame denar s kartice. 17. je še vse OK, ko pa 18. v mesecu pogledam na račun, zmer keš zgine dol.
Pa vem, da na noč iz 17. na 18. nikol ne zapravljam.
Da ne delam panike po nepotrebnem, a me mora skrbet?
p.s. mi je od kolegovega kolega prjatu, k dela na Komuinali (ne vem, zakaj, ko pa ma Višjo upravno narjeno, lahko bi šel med poslance s tako viskoko izobrazbo) da se menda nekaterim to dogaja tudi 8. ter 28. v mesecu.
NORO!
poznam iz "prve" roke...Končno je nekdo Žikarce omenil... hišna št. 79, krožniki so leteli po zraku. Me zanima če se še dogaja? 20 in še malo več let nazaj je to bilo v medijih precej
Zadeva je zelo resna Kaj počneš v življenju je posledica tega!Tukaj ne boš dobil odgovora razen posmehovanja.Sorry prijatelji, po dolgem času vam pišem. V zadnjem času imam veliko problemov z nekimi duhovi. Nisem pijan niti nič, sam, vsakih par dni pa se pojavijo. Fizično sem videl, da je prijel za rjuho na postelji in premaknil ventilator. Vidiš ga ne, je pa tam. Jst to čutim. Sam sedaj grejo predaleč. Skos bolj so predrzni. Ve kdo za koga, ki bi to brzdal. Ne me smatrat za norca, ampak dejansko se to dogaja
Jaz sem iskal ampak razen ene seminarske naloge o paranormalnem nič našel. Pa še tu je ta primer omenjen bolj mimogrede