Duhovi. Ima kdo izkušnje s tem

Fly

Guru
21. jul 2007
2.672
534
113
pri nam je bilo tudi pestro v zadnjem letu. Sploh žena je imela probleme ponoči in zgodaj zjutraj, ko je vstala. Od vlečenja za lase, do špikanja v rebra, loputanja vrat, razno govorjenje, videnje obrisov na hitro… vedno hujše je bil
ker sem jaz precej “znanstveno naravnan”, sem si mislil, ma to se ji v živo sanja.
Ona je bila že čisto napsihirana. No po parih mesecih je mene sredi noči špiknilo v rebra, da sem kar skocil. Pa sem si rekel, da se mi je sanjalo.
No potem pa sva čez vikend sedela zunaj na vrtu, nama natočim vino, in sta se oba kozarca začela v krogih vozit po betonski hrapavi mizi. Primem kozarec, ga gledam kaj je spodaj, dam nazaj in je spet šibal.

Nato je žena od ene znanke dobila en kontakt neke ženske, ki se s tem ukvarja in moram reči da je za 99% bolje.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Fadil

disc

Guru
4. feb 2011
2.458
581
113
Zanimiva tema :zmaga:
Jaz sem imel tudi zanimivo izkušnjo, ko mi je oče umru.
Mi je pa tudi znanec razlagal, k je živel še s parimi študenti v enem stanovanju in so se tudi nenavadne stvari dogajale. Same od sebe so se odpirala vrata od omar, luči so se prižigale in ugašale... in je pol dejansko lastnik najel nekega šamana al neki in so se od takrat stvari umirili je bilo vse kul. Je bilo pa še zanimivo, da se je naslednji dan , ko je možakar opravil tist obred , v stanovanju znašel bel golob, čeprav so bila vsa okna in vrata zaprta.

Mene go itak že od nekdaj full zanima in so me vedno bila sama ušesa, ko se je pogovarjalo o takih doživetjih ali o zgodbah kakih starejših ljudi, k so veliko dali čez.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.866
-1.023
113
150.000.000 km away
Tudi jaz imam te probleme, in to vsak mesec. Zanimivo pa je, da se pojavijo zmer na 18. v mesecu.
Po vsaki plači mi nekdo, sklepam, da duh, vzame denar s kartice. 17. je še vse OK, ko pa 18. v mesecu pogledam na račun, zmer keš zgine dol.
Pa vem, da na noč iz 17. na 18. nikol ne zapravljam.

Da ne delam panike po nepotrebnem, a me mora skrbet?

p.s. mi je od kolegovega kolega prjatu, k dela na Komuinali (ne vem, zakaj, ko pa ma Višjo upravno narjeno, lahko bi šel med poslance s tako viskoko izobrazbo) da se menda nekaterim to dogaja tudi 8. ter 28. v mesecu.

NORO!

• Všeč mi je
Reactions: jendomen