Duhovi. Ima kdo izkušnje s tem

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
1
38
50
LJ
Sorry prijatelji, po dolgem času vam pišem. V zadnjem času imam veliko problemov z nekimi duhovi. Nisem pijan niti nič, sam, vsakih par dni pa se pojavijo. Fizično sem videl, da je prijel za rjuho na postelji in premaknil ventilator. Vidiš ga ne, je pa tam. Jst to čutim. Sam sedaj grejo predaleč. Skos bolj so predrzni. Ve kdo za koga, ki bi to brzdal. Ne me smatrat za norca, ampak dejansko se to dogaja

• Wow
Reactions: Hanzi

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.078
490
83
tam ko se terc po tori rola
Tri variante so. Trolanje, prividi ali pa dejansko dogajanje. Tudi jaz sem že slišal par zgodb na to temo. Pa ne ono, baba čula baba rekla... prav od ljudi, ki se jim je to zgodilo. Sam temu ne pripisujem neke realne osnove, ampak... zakaj pa ne.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.134
-8.786
113
Zdej lahko pa pomoč priskočijo vsi tisti, ki jim komunisti skačejo izpod postelje in iz omar.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.770
1.595
113
Ce se to dogaja takoj po sanjah oz morah, in izginejo v minuti, potem jih ni in samo mozgani risejo scene med budnostjo in spancem. Ce pa so res tam imas 2 moznosti: odseli se iz sobe/objekta in upaj da ne sledijo. Ali pa se podrobneje posveti analizi kaj ti zelijo sporociti. Morda hocejo samo svojo rjuho nazaj, morda se ti mascujejo za kak greh tebe ali tvojcev, morda te dobrohotno opozarjajo da ti bo strop padel na glavo ali pa da imas raka.....

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.558
7.204
113
Ali so tudi kakšne motnje v elektriki? Utripanje luči? Da ugotovino da je res duh ali "poltergist".