Zlorabe so lahko tudi sedaj. Glede tega zakon nič ne spreminja in jih nič ne olajšuje.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ja saj so floskule sedaj da se gre le za tiste otroke kateri so njihovi, toda slej ko prej bi prišlo do zlorab!
Zlorabe so lahko tudi sedaj. Glede tega zakon nič ne spreminja in jih nič ne olajšuje.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ja saj so floskule sedaj da se gre le za tiste otroke kateri so njihovi, toda slej ko prej bi prišlo do zlorab!
Citat:
Uporabnik newem pravi:
1. Več kot očitno sem bil na 3 več kot, ti gre v nos?Mladič pa še nestrpen do drugače mislečih - moja prva misel na tvojo pljuvancijo, ne vem na katerih si bil ti ampak jaz sem bil na vseh zato sem bil sarkastičen, če pa želiš napiši na katerem nis bil pa ti bom poslal kako fotko kot dokaz - pa zapomni si tud tisti ki se ne hvalimo smo videli svet. Samo za ilustracijo - v Kamniku je bil človek ki je pometal ceste drugače pa je bil njegov hobi potovanja po svetu (baje ga je 3x obkrožil) pa marsikdo ni vedel in ga je imel za napol trota![]()
2. A nimate namišljenega prijatelja? NE A res, s kom se pa duhovnik pogovarja vsako nedeljo? prosim pridruži se mi v nedeljo pa ti bom prevajal za tvoj nivo razumevanja kaj govori ker ti očitno ne dojameš brez "podnapisov" Z govorečo kačo, iz drevesa mogoče? Pa incest v bibliji odobravaš? daj kdaj preberi tudi razlago - obstaja SP ki vsebuje komentarje - ker sam res ne dojameš ampak ne se sekirat, saj moj vnuk ki ima 2 leti tud ne dojame še povsem vsega
A, saj res bog obstaja(Več kot očitno to trdiš, ko omenjaša bozone), James Randi bi te bil vesel, ti pa bi lahko enostavno zaslužil milijon $! Kaj še čakaš??? En problem, samo dokazati moreš.... A, pa smo spet pri namišljenih prijateljih(bozonih), oziroma, kot bi pokojni George Carlin rekel: "Religion easily has the greatest bullshit story ever told. Think about it. Religion has actually convinced people that there's an invisible man living in the sky who watches everything you do, every minute of every day. And the invisible man has a special list of ten things he does not want you to do. And if you do any of these ten things, he has a special place, full of fire and smoke and burning and torture and anguish, where he will send you to live and suffer and burn and choke and scream and cry forever and ever 'til the end of time!
But He loves you. He loves you, and He needs money! He always needs money! He's all-powerful, all-perfect, all-knowing, and all-wise, somehow just can't handle money! Religion takes in billions of dollars, they pay no taxes, and they always need a little more. Now, you talk about a good bullshit story. Holy Shit!" - Za tebe in podobne velja stavek iz SP ne mečite svinjam biserov
3.![]()
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni normalno, ampak če že obstajajo naj lepo živijo, mene in ostale pa naj pustijo pri miru!
Pediater, imam dobro ženo in jo tudi ljubim!
Lej, zdaj si pa povedal bistvo tega, o čemer smo govorili kakšen dan nazaj o ljudeh, ki spremenijo svojo spolno usmerjenost v kasnejših letih. Pravzaprav je ne, le to je, da šele takrat zberejo pogum in priznajo kako in kaj. Povsem verjamem, da je pri tebi ta čut o neskrunitvi pristen, da ne bo pomote, vendar je včasih v ljudeh tako zakoreninjen s s trani okolja, da ga enostavno, sebi v škodo, ne bodo nikoli presegli. Tukaj potem nastane štala, tak človek je nezadovoljen, partner ni to, kar bi moral biti, otroke, če so, ima verjetno rad a spet lahko rata kakšen kratek stik... Skratka, zadeva je lahko hudo hudo zamotana in tudi nesrečna. Če je to prav, potem je z mano nekaj zelo narobe, čist zares.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ženo ne varam, ker bi s tem oskrunil najino skupno življenje..
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ali si za žensko, oziroma njeno lulo, ali si za rit, druge variante ni!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pri tebi nekaj ni naravnega, se vidi v temi o Tini maze!
Veliko živalskih vrst rado okuša in v manjših količinah konzumira tuj drek ,sploh vegetarjanski in zato ,ker je to normalno , ti želim ,,dober tek,,Citat:
Kot kaže JE normalno, če to obstaja pri praktično vseh živalskih vrstah![]()
Problem zaradi bogastva slovenskega jezika, njegovih narečij in govorov. Jaz sem razumel, da je z lulo mislil veseličko.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kako v vagino, če se pa hvališ, da ga v lulo?![]()
Pridno se izogibaj živali, da te ne obgrizejo preveč. Glede na to, da si govno, si v življenjski nevarnostiCitat:
Uporabnik capl pravi:
Veliko živalskih vrst rado okuša in v manjših količinah konzumira tuj drek ,sploh vegetarjanski in zato ,ker je to normalno , ti želim ,,dober tek,,Citat:
Kot kaže JE normalno, če to obstaja pri praktično vseh živalskih vrstah![]()
![]()