Saj vemo razporeditev teže...sicer se nekateri hvalijo da imajo 50:50, ampak v snegu je to še vedno bistveno manj kot pa so imeli fičko, bolha, hrošč...
Citat:
Uporabnik shift pravi:
iz avta za ženo smo prišli na BRZ in RWD sranje
only in alter
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Mogoče ni bil bmw lahko pa je bil mb.
Sem se lansko zimo podal iz Idrije po bližnjici na Črni Vrh - čez Idrijski Log - in nikoli v življenju nisem bolj preklinjal MB - esp se ne da izklopiti - ker ko sem prišel do snega sem samo z kombiniranim pritiskanjem na gumb esp-ja, pritiskanjem na sklopko in gas dobesedno prilezel čez vse ride, na ravnini sem poskusil nabil čim večjo hitrost (paziti sem moral, da ni "zakopal" in mi odvzel moč kar je pri 265 kp svinjsko) pred ovinkom sem pritisnil gum za izklop istočasno pohodil sklopko in plin nato sem sklopko in plin spustil in ponavadi mi je esp že prijel tako, da sem moral v eni ridi ponovit tudi 4x, da sem se prebil na ravnino.
ON topic
Vzemi Aurisa ali Yarisko boš imel vsaj s popravili mir.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A žena ne bi mogla voziti brz ali pa 86?
Niti proračuna ni omenil v uvodnem vprašanju, izbor avtov ima itak vse od 4m pa do 4,5, limuzina, kombilimuzina,... Rad bi imel bencin, usnje, esp, pa sem mu predlagal eno lancio in roverja, ker oboje si je že lastil. No tudi marsikaj drugega sem mu predlagal.....
Citat:
Uporabnik shift pravi:
danes kupiti dober rabljen avto je loterija,sploh ko vidiš da je 9/10 oglasov na avtonetu gor po par mesecev.kot opažam gredo dobri rabljeni avti v dveh dneh,vse ostalopa se valja po netu.ko sem malo bolj intenzivno kupoval avto je med zadnjih 100 bilo vedno 20 istih oglasov