Pa s tem tvojim obvozom GPS lokacije potem tudi dela auto return npr? Ali pa mu lahko na mapi določiš kam naj gre ( če to funkcijo sploh ima? ).
Imam eno vprašanje. Pred kratkim sem poškodoval praktično novega Mavic mini-ja (po neumnosti zadel streho hiše). Poškodovan je povezovalni kabel kamere in zlomljena dva nosilca kamere. Na pooblaščenem sevisu so mi napravili diagnostiko in ocenili stroške popravila na 275 €+DDV!!! Ima kdo kakšnega normalnega serviserja, ki bi rešil to za sprejemljivo ceno? Ker v nasprotnem primeru mi je edina varianta prodati dron za rezervne dele. Hvala vnaprej za odgovor.
Zakaj nisi vzel care refresha?
Tole lahko samo vrzes pomoje ali pa das popraviti za zgoraj omenjeni znesek..
Imam eno vprašanje. Pred kratkim sem poškodoval praktično novega Mavic mini-ja (po neumnosti zadel streho hiše). Poškodovan je povezovalni kabel kamere in zlomljena dva nosilca kamere. Na pooblaščenem sevisu so mi napravili diagnostiko in ocenili stroške popravila na 275 €+DDV!!! Ima kdo kakšnega normalnega serviserja, ki bi rešil to za sprejemljivo ceno? Ker v nasprotnem primeru mi je edina varianta prodati dron za rezervne dele. Hvala vnaprej za odgovor.
ITS Intertrade d.o.o. je pooblaščeni serviser. Na žalost nimam Facebooka (pa nekako nisem pristaš obsedenosti s Facebookom). Bom še poizkusil najti kakšno rešitev.Kdo pa je uradni serviser?
Včlani se v skupino DJI Slovenija na Facebooku in tam objavi, mogoče kdo lahko pomaga. Je zeliko veliko članov.
Na Aliexpres dobiš vse dele. Na YT pa podrobna navodila kako zamenjati polomljene stvari Malo ročnih spretnosti pa bo kot nov.Hvala za informacije.
Ce koga zanima air 2, +FMC + care,
Star 14 dni, preletel vsega nekaj ur. Razlog prodaje... gremo na pro.
Bi mogoče (ampak res mogoče) zanimal mene, če bi bila cena res dobra - zame se ve.