Hvala za namig. Sem šel v Hofer, pač trenutno nimajo v prodaji, potem sem šel pa v Merkur in kupil torix-5 in je ravno pravi. Dobrih 6 EUR.
Popoldan sem telefoniral v servis Garmin Šenčur in povedal, da sem kupil baterijo, ne morem pa odviti na zadnji strani Garmina vijake
In vprašal, če lahko prinesem Garmina da odvijejo 4 vijake. Pa je je bil odgovor da ne, ker ne odpirajo aparatur. Sem vprašal, če imajo
saj torx ključ. Pa sem dobil enak odgovor, na vprašanje zakaj imajo potem servis, je odgovoril, sicer prijazno, da če je treba zamenjati
baterijo, naj prinesem Garmina k njim in ga bodo le zamenjali. Sem se zahvalil in prekinil zvezo.
Malo premišljujem, sicer brez veze, ampak, kaj, če bi tako delali na avtomobilskih servisih. Bi pripeljal recimo zamenjati zavorne ploščice,
pa bi rekli, da avto lahko pripeljem, ga bodo pa zamenjali z novim. Še dobro, da mi tega ne rečejo, ko mi zamenjajo žarnico za kratko luč,
ker je tako smotana menjava, da sploh ne vidim, kako bi novo žarnico vstavil v luč, da slučajno ne sveti v luno namesto na cesto..