DOWNHILL--FREERIDE

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik maskwoz pravi:
Traili Bohor, Lisca, drgač pa parki po sloveniji al pa vršič , krma ...........

No pain no game.

čist preveč zakomplicirana in težka zverina za te turce.....je hardtail čist zadost
grims-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik maskwoz pravi:

Citat:
[čist preveč zakomplicirana in težka zverina za te turce.....je hardtail čist zadost
grims-1.gif

Utemelju svoje mnenje

ne vem zakaj bi gnal +15kg težko kravo na Vržič ali Krmo, če je vse skupaj prevozno z 10kg hardailom. To je moje mnenje.

maskwoz

Pripravnik
2. feb 2008
77
0
6
KRŠKO
Važn je sam to da se furaš, s čim ter kje me pa nič ne briga, vsaj dokler se mi ne blokiraš poti za v dolino seveda, za navkeber pa punco vprežeš in gremo!
cheer.gif

Kolesa mamo samo zaradi tega ker so PONY EXPRESI predragi
uf-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
načeloma bi lahko vse dh potke zvozil s specialko, ampak je verjetno poanta v tem kak prideš do cilja. Jaz vozim recimo s kolegom skupaj divje spuste. Jaz imam AM kravo 15 kilsko menda, on hardtejla 10 kil. Logično da njemu gor nese ko noro, ampak ko zavijema na šumske potke, jaz neprimerljivo bolj uživam od njega. Na spustih jaz letim čez korenine in skale, on se skoraj ubije. Na cilj pa vseeno pridema oba. Po isti potki se kdaj prikadi kaki daunhiler, katerega prah tudi jaz pojem. Se pravi vsi 3 se vozimo po isti poti, vprašanje je samo kak se vozimo
smile-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Na koncu koncev smo ugotovili eno stvar. Treba je najti svoj kompromis. Pri meni pač leti gor in dol
grin1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.017
10.761
113
kod Džej-Zija
Se strinjam. Jaz imam cca 18-kilsko fr mrcino. Zadeva se dol grede pelje fenomenalno, gor grede je pa tudi prijagojena, da se da z njo zvozit vse, vprašanje je samo hitrost. Če tripaš na šprintanje v klanec, si pač omisliš XC specialko, sicer pa kaj bolj vzmetenega in udobnega. Konec koncev se vedno dobimo na vrhu, ko ostali mene čakajo, jaz pa ostale čakam na dnu. Pač vprašanje prioritete: a se rajši dobro pelješ gor ali dol ali malo mešano.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Se strinjam. Jaz imam cca 18-kilsko fr mrcino. Zadeva se dol grede pelje fenomenalno, gor grede je pa tudi prijagojena, da se da z njo zvozit vse, vprašanje je samo hitrost. Če tripaš na šprintanje v klanec, si pač omisliš XC specialko, sicer pa kaj bolj vzmetenega in udobnega. Konec koncev se vedno dobimo na vrhu, ko ostali mene čakajo, jaz pa ostale čakam na dnu. Pač vprašanje prioritete: a se rajši dobro pelješ gor ali dol ali malo mešano.
zmaga.gif

maskwoz

Pripravnik
2. feb 2008
77
0
6
KRŠKO
Veseli me da smo prišli do ugotovite, da nam je še zmeraj bolje se peljati s kolesom. Pač preferiram divje spuste, ter tehnične odcepe po zavitih trailih po možnosti mokrih prekrtih z listjem.
Da poudarim, ker smo si pač različni me vožnja v hrib pač ne rajca, mora pa me seveda po vseh trailih rajcati rinjenje krave v hrib in je to to na koncu smo na istem kajti na dnu hriba ni Baltazarja ki bi ustavil napj s katerim bi lahko odpujsal na vrh hriba!

E=m*c^2

maskwoz

Pripravnik
2. feb 2008
77
0
6
KRŠKO
Lokalne scene so najboljše, a kdo pozna še kakšen neodkrit dobe del Slovenije za vozt!

Sej vem da jih je velik, ampak povejte mi vaše

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ti rajši povem enega izven slovenije - učka v hr! Gor grede jebeš ježa big time, saj se vzpenjaš iz 0 na 1400 nadmorske in to po brezveznem asfaltu. Če zaviješ izven asfalta po bližnjicah, pa je taki klanec da te skoraj nazaj skipa. No gori si poplačan z prečudovotim razgledom vse tja do benetk, če je lepo vreme. Dol grede pa hardcore spust čisto po mojem okusu. Skale, dropi, korenine, strmo ko sam satan, padci nonstop....v glavnem ni za gozdne specialkarje
grims-1.gif

tu je en video malo za predstavo

http://www.vimeo.com/818487

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
To bi ti več mojstri vedeli napisat. Za moje pojme je v redu - malo zemlje (zadnjič suhe
rolleyes-1.gif

Naslednjič se bom fotkanja bolj resno lotil. Samo ne vem, kdaj bo ta naslednjič - dva sta me sicer že povabila - plačata pa pico
aplauz.gif