Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
bom tudi počasi rabil tole... Pa če kdo ve, kaj v primeru da imaš služben avto... Pač lastnik firma ti uporabnik 24ur na dan.... Ti pripada dovolilnica ali ne?
kolikor sem jaz prebrala, dovolilnio dobi samo lastnik avtomobila, ki ima stalno prebivališče v ožjem centru. Vloga je ustna, ni pisna, s sabo moraš pa imeti osebno, prometno dovoljenje in bančno kartico
ni anmenjeno ustavljanju gorencev..vi ste edini k se vozite 7 v avtu za 5..v dvosedu 4 itd.
gre s eza eko, okolje itd. pač prišleki, dnevni migranti na p+r na obroču in z busi. seved amesto spraznit, kapacitete busov enormno povečat.
v čem ej fora, da greš iz fuzin v center z avtom?
al pa iz kranja v center lj
V Bohinju in Planici žabarjev ne rabimo, niti jih maramo.
Ker se samo zmišljujejo, sitnarijo in težijo, skratka - furajo svojo žaba-scrklanijo. Takih ne rabmo.
Kdor hoče, naj na Torovem parkira in potem pešaka v Bohinj in Planico. Se bo kmalu ukaliralo tisto mamičino sranje, ki ne zmore od dnevne do skreta peš.
Citat: Uporabnik Abraham pravi:
Ja, sej... zakaj bi smradil s svojo sfukano žabar-koreto naše čisto, deviško, nesmogirano gorenjsko ozračje?
Doma bodte, mi bomo pa tut.
Dovolilnica je letna.
Imel sem jo za sluzben avto. Sicer so nekaj pametovali, ampak en referent je pa dal.
Vse to velja za 2 leto nazaj, sem preseljen.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.