Dostava pošiljk & Pošta Slovenije

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Poštarji to delajo zaradi tega, da naredijo uslugo strankam, da jim ni treba na pošto. Seveda pa se tega ne sme delati. Če je poštar stalni in dobro pozna svoj rajon in stranke, točno ve, kaj lahko in kaj ne sme.

Točno tako - če si naročil določeno storitev naj bi bil v času opravljanja storitve doma oziroma dosegljiv.
Ker precej naročam po pošti sem z lokalnimi poštarji dogovorjen, da pakete odlagajo (odvržejo) v vetrolov - v času dopustov in nadomeščanj pa je v nabiralniku listek. V bloku bi bil pač tak dogovor nemogoč.

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
ksz..

No, danes sva se s poštarjem končno osebno pogovorila. Priznal je, da nam večkrat pusti samo listek, razlog pa je v tem, da ima premajhen motorček, na katerega poleg tone reklam lahko spravi le še kakih 5 malih paketkov.
Tipa razumem, nima kaj narediti in vem, da ni njegova krivda, da mu ne dajo recimo avta namesto motorčka. Ne razumem pa odnosa Pošte, ki to tolerira in ki plačane storitve (v izračunu cene pošiljanja paketa verjetno predvidijo tudi dostavo..) ne opravi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Jaz bi se pritožil. Pri nas vozi pošto z avtom okoli 12, pa mi je Tv pripeljal drug poštar že zjutraj. Še poklical je pred dostavo če sem doma. Sem bil kar presenečen.
Je pa tudi pri meni poštar gospod in mislim da je nekajkrat samo potrobil ob cesti. Nekaj korakov do zvonca je bilo očitno preveč.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jaz bi se pritožil. Pri nas vozi pošto z avtom okoli 12, pa mi je Tv pripeljal drug poštar že zjutraj. Še poklical je pred dostavo če sem doma. Sem bil kar presenečen.
Je pa tudi pri meni poštar gospod in mislim da je nekajkrat samo potrobil ob cesti. Nekaj korakov do zvonca je bilo očitno preveč.
MISLIM da je nekajkrat samo potrobil ob cesti.
priden.gif