Dončič - NBA

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.411
9.761
113
Kot plačnik RTV prispevka menda ja imam pravico pogledat na MMC portal in spremljat športne novice.

Ter seveda izrazit nestrianje s takšno obliko poročanja.

Če pa nimam denarja, ga pač nimam, tako je življenje.
Tvoje nespoštovanje športnikov, še posebno dobro plačanih, je naravnost ogabno. A misliš da pa če ima denar pa čustev nima. Če bi to delal samo za dnar bi odnehal po prvi milionski plači, oziroma že v puberteti.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.666
4.890
113
Kot plačnik RTV prispevka menda ja imam pravico pogledat na MMC portal in spremljat športne novice.

Ter seveda izrazit nestrianje s takšno obliko poročanja.

Če pa nimam denarja, ga pač nimam, tako je življenje.
Piši njim, drugje ne bo učinka. Če bi investiral promil več vase, namesto v pljuvanje Slo športnikov, bi mogoče tudi imel kak cent več.

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.683
5.278
113
Tako kot bi snecer lahko ignoriral članke, ki mu ne ustrezajo, lahko tudi drugi ignorirate njegove prispevke in ne podaljšujete teme s stvarmi, ki nimajo neke veze.
Zanimivo mi je, da je očitno klub pripravil majice na sedeže ...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.899
10.104
113
MB
Enostavno so vidli da prejsnja taktika ko so vsak dan lansirali novo zgodbo da je debeli pac ne pije vode.
Epic je blo ko je cela dvorana skansirala fire nico, jebesmumater da so si se mavsi na klopi mrmrali to navznot :D

• Všeč mi je
Reactions: Rikolus

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.263
4.290
113
Tvoje nespoštovanje športnikov, še posebno dobro plačanih, je naravnost ogabno. A misliš da pa če ima denar pa čustev nima. Če bi to delal samo za dnar bi odnehal po prvi milionski plači, oziroma že v puberteti.
Njegov problem je v bogastvu, ki ga je z lastnim znojem prislužil....
samo v tem je problem.........
Podobno Tina Maze....

še enkrat fenomen, kapo dol.......

Rikolus

Majstr
19. jul 2007
2.384
100
63
Organizacijsko je bila tekma izpeljana top.
Klub se mu je lepo zahvalil, tako kot se spodobi.
S to tekmo pa je Luka tudi dokončno zaključil zgodbo in gre dalje. Tko kot je sam rekel.

Poglavje zaključeno. Men je to za njega in za klub top.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.581
949
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Takole bom napisal.Sem fan košarke, jo tudi sam rekreativno igram že celo življenje...rad spremljam dogajanje in vse kar je v zvezi s tem, sploh NBA. Ampak kar je preveč je preveč. Prižgem TV včeraj (24 ur) ob 19.00 uri, pol ure samo o Dončiču. Potem nekaj o carinah in potem spet šport skoraj v celoti posvečen Dončiču. Potem grem gledat fuzbal, vmes šaltam na 24 ur zvečer, spet cel spektakel okoli Dončiča, gostje v studiu pri Slaku, na terenu, ni da ni! Pa OK no, z vsem spoštovanjem do našega virtuoza, ampak a se na svetu res nič bolj pomembnega ne dogaja od njegovih solzic ali pa so naši mediji enostavno izgubili kompas?? Tudi ko zjutraj na skretu poslajdam telefon v desno, je 10 od 12 novic samo o Dončiču. Obsedeno stanje ampak če ne drugega, zjutraj definitivno pomaga pri hitrejšem odvajanju blata..:bonk:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.908
11.752
113
Takole bom napisal.Sem fan košarke, jo tudi sam rekreativno igram že celo življenje...rad spremljam dogajanje in vse kar je v zvezi s tem, sploh NBA. Ampak kar je preveč je preveč. Prižgem TV včeraj (24 ur) ob 19.00 uri, pol ure samo o Dončiču. Potem nekaj o carinah in potem spet šport skoraj v celoti posvečen Dončiču. Potem grem gledat fuzbal, vmes šaltam na 24 ur zvečer, spet cel spektakel okoli Dončiča, gostje v studiu pri Slaku, na terenu, ni da ni! Pa OK no, z vsem spoštovanjem do našega virtuoza, ampak a se na svetu res nič bolj pomembnega ne dogaja od njegovih solzic ali pa so naši mediji enostavno izgubili kompas?? Tudi ko zjutraj na skretu poslajdam telefon v desno, je 10 od 12 novic samo o Dončiču. Obsedeno stanje ampak če ne drugega, zjutraj definitivno pomaga pri hitrejšem odvajanju blata..:bonk:
problem je v tebi, ker drkaš po ekranih in TVjih... jaz sam tule preberem o dončiču in je dovolj.

gulo

Zelenc'
4. apr 2025
3
4
3
Glede na to, da skoraj vsako tekmo podere kakšen rekord v ligi NBA se nekako spodobi če se v domovini ve za to. Res je potem to na vsakem koraku ampak to ni kriv samo on ampak mediji. Današnji novinarji težko napišejo kakšen strokoven članek ali se gredo raziskovalno novinarstvo. Veliko lažje je vsak dan napisat kaj se je zgodilo znani infulencerki za katero še nihče ni slišal al pa kam je šel Murko na dopust ;)

Pač je trenutno Dončič zelo popularen, ker je res dober in je najlažje zapolnit celo stran novic z njegovim člankom.

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.119
906
113
Današnji novinarji težko napišejo kakšen strokoven članek ali se gredo raziskovalno novinarstvo.
točn to.. živimo od in za like (všečke).. sploh selfie generacija.. če si plehek ne rabiš novic, manj ko veš - lažje si vodljiv.. živ primer - videji ko trumpove privžence sprašujejo o carinah.. in ko pogruntajo, da bodo oni več plačevali ne pa kitajci.. prov vidš uno lučko, ki se jim za trenutek prižge v glavi

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.371
-1.029
48
Valparaiso
Glede na to, da skoraj vsako tekmo podere kakšen rekord v ligi NBA se nekako spodobi če se v domovini ve za to. Res je potem to na vsakem koraku ampak to ni kriv samo on ampak mediji. Današnji novinarji težko napišejo kakšen strokoven članek ali se gredo raziskovalno novinarstvo. Veliko lažje je vsak dan napisat kaj se je zgodilo znani infulencerki za katero še nihče ni slišal al pa kam je šel Murko na dopust ;)

Pač je trenutno Dončič zelo popularen, ker je res dober in je najlažje zapolnit celo stran novic z njegovim člankom.
Če bo osvojil prstan (kot ekipa seveda), bo državni praznik razglašen?

To norenje z Dončičem v medijih postaja res neokusno, preko vsake meje.

Ampak ok, če ovce to futrate, da mediji živijo od klikov, pol že mora biti tako.

O Ukrajini ni več člankov...

• Všeč mi je
Reactions: Gatto in Janch

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.908
11.752
113
1744369682835.png