Dončič - NBA

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.723
1.228
113
Titograd
Pa jao, spet ti bluziš o solerskih točkah, ki pojma nimaš, točka šteje enako. Procent meta je imel Dončič boljši od Tatuma, ki je imel procent meta okoli 40, brez Dončiča in Lebrona bi pušnili za 40. Razlika je bila pod košem, kjer je Boston dal ravno toliko več košev od lakersov, kolikor je bila na koncu tudi razlika. Pa čeprav je to razliko naredil njihov rezervni center Horford. Preprosto je trenutno Boston boljša in bolj kompletna ekipa, na vsaki poziciji imajo 2 top igralca in njihova klop bi v polovici ekip igrala v prvi peterki in na dolgi rok so najresnejši kandidati za prstan. Lakers pa so povrh vsega igrali praktično brez centra oziroma je na poziciji centra igral 203 cm visok bench igralec.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.142
-732
48
Valparaiso
Pa jao, spet ti bluziš o solerskih točkah, ki pojma nimaš, točka šteje enako. Procent meta je imel Dončič boljši od Tatuma, ki je imel procent meta okoli 40, brez Dončiča in Lebrona bi pušnili za 40. Razlika je bila pod košem, kjer je Boston dal ravno toliko več košev od lakersov, kolikor je bila na koncu tudi razlika. Pa čeprav je to razliko naredil njihov rezervni center Horford. Preprosto je trenutno Boston boljša in bolj kompletna ekipa, na vsaki poziciji imajo 2 top igralca in njihova klop bi v polovici ekip igrala v prvi peterki in na dolgi rok so najresnejši kandidati za prstan. Lakers pa so povrh vsega igrali praktično brez centra oziroma je na poziciji centra igral 203 cm visok bench igralec.
na rtvslo sem prebral da so ga na začetku držali

bo prstan letos torej al ne?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.723
1.228
113
Titograd
Tak so ga držali da je 34 točk dosegel, pa še neko poškodbo hrbta ima.

Jaz mislim da prstana letos ne bo dobil, niso dovolj močna ekipa. Boston pa je ekipa za to, kot celota so najkompletnejši. Pa z dobrim zimskim trejdanjem štejem sem tudi GSW čeprav so dokaj nizka ekipa, ampak Butler ne rabi višine da prevzame raketo, manjše možnosti imajo tudi Nuggetsi... OKC je že lani dokazal da so drugačna ekipa v playoffu kot v rednem delu, izkušena ekipa bo to mlado živčno ekipo papala, Cavsi so nevarnejši ampak pod košem jih bo zmanjkalo in tudi pomoje do konca ne bodo šli