Dončič - NBA

5. apr 2015
1.460
774
113
Ma ta niko bo počasi naš heroj postal. Je naredil history za košarko. Mu moramo kak thank you poslat.

Pa še 50000a točka za brona po podaji Dončića.

• Všeč mi je
Reactions: Rikolus

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.583
307
83
Morm pa rečt, da je tako košarko prav lepo gledat. Ne kurita se ne Luka ne Lebron, ostala ekipa lepo sodeluje, tudi Luka se počasi privaja na ekipo in se mu odpirajo asistence... Top.

Medtem pri Dallasu (pa mi je škoda igralcev...) :aplauz:
1741161034289.png

5. apr 2015
1.460
774
113
Uh nail biting..

Lepo so to zgrizli do konca.. To so tekme ko kljub 9/23 FG in biti zadaj skoraj celo tekmo nekak prevagas v zmago..

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.107
903
113
Nisem verjel, da bodo tole obrnil.. sploh k je bla razlika v 2 polcasu stalno 8-12 pik.. lepo da so zmagal - zdej so se bolj nahajpani .. celticsi so baje “pocival” in se sparal za jutr

kdo ve - je Milic tud v LA.. al je ze doma?

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.641
4.849
113
Mi pa ni preveč všeč, kako LA igra, ker se vedno bolj nagibajo na isti način igre, ki ga je imel Dallas. Luka dela vse spet in Luka igra veliko minut (spet). Igrajo počasneje in čakajo, da nekaj sčara. Sem upal, da bodo imeli bolj raznovrstno igro, ker na ta način bo Luka spet skurjen, igra pa enodimenzionalna.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

guardy

Guru
3. avg 2007
8.539
1.128
113
Obišči stran
Mi pa ni preveč všeč, kako LA igra, ker se vedno bolj nagibajo na isti način igre, ki ga je imel Dallas. Luka dela vse spet in Luka igra veliko minut (spet). Igrajo počasneje in čakajo, da nekaj sčara. Sem upal, da bodo imeli bolj raznovrstno igro, ker na ta način bo Luka spet skurjen, igra pa enodimenzionalna.

Danes so dodatne minute zaradi podaljša...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.720
1.226
113
Titograd
Eden najboljših igralcev v ligi je, igra playa, normalno je da on narekuje način in ritem igre, prevzema odgovornost v ključnih trenutkih, ostali mu to prepustijo. Kamorkoli bi prišel, bi ekipa igrala podobno in se podredila njemu. Tudi fizično ni eksploziven igralec, zato vse skupaj ni nek run and gun.

Če bi strelsko bil dobro razpoložen npr. Reaves, bi verjetno Luka igral kakšno minuto manj, tako pa je z Lukom reševal tekmo. Hachimura je še vedno poškodovan. Od rookija Knechta ne moreš pričakovati da bo vodil igro v ključnih trenutkih, obeta pa precej. Itak je naslednji Boston, pa tudi nasploh imajo do konca Lakersi enega težjih razporedov, zato je vsaka zmaga v čimboljši poziciji za playoff zelo pomembna. Če bodo v kateri od teh tekem v zadnji četrtini zadaj za 20 točk, ga bodo pa sigurno šparali.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.210
9.717
113
Ma dej no. Ko zagusti je Luka pač Luka. 1 od 8 tekem da je blo tako. V Dallasu je blo 7 od 8. Še večji dokaz da so v Dallasu orenk zahebal.

• Všeč mi je
Reactions: vogel

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.641
4.849
113
Zgleda je spet poškodovan. Hrbet tokrat. Počasen, neroden, body language je obupen. Tatum, James... drug svet.