no, se oglasam s porocilom.
ce povzamem, nam je slo odlicno. unicli smo 1 pico, ker nam je bilo, pekom, zamolcano, da je na sredini luknja, pokrita z salamo in sirom! vse ostale smo obdelali uspesno, nekaj je bilo tudi crnine na robovih, ampak ni bilo pripomb. ocitno nismo taki gurmani, in smo hitro zadovoljni.
mislim pa, da sem storil eno pomembno napako, ko se prevzel testo, hlebcke, okoli 10.30, je potem stalo do 15h na mizi. sicer mi je kolega, ki ga je zgnetel, rekel, da naj ga dam v hladilnik. ampak piknik na dislocirani lokaciji seveda nima velikega hladilnika, ki je bil itak takoj poln piknik pijac (bolje slabse testo, kot topel pir).
No, potem smo pri pripravi ugotovili, da se testo tezko razvlece, da je precej elasticno in ga kar skupaj vlece. ampak smo nekako tok raztegnili, da bilo ok za lopar. na lopar, obracanje in z loparja je slo bp. tega me je bilo najbolj strah, da celo pico zaserjes, ker jo strgas z loparjem. no, zaradi tezav s testom je bilo tudi testo manj razvleceno, in so bile zaradi tega malenkost debelejse, kot so tele vase na vasih fotkah.
pod crto, vsekakor bo zadeva se za sprobat, malo se nastudirat cas peke, da je sir se mehak, ker zdej je imel na parih picah ze skorijco, pa se nic ne vlece potem.
sicer je pecka ooni 16 vse nadusila, zal pa jim je cena tudi odvzela vse to navdusenje.
res drag spas, za nekaj piknikov na leto.
kako spucat kamen? vser smo s strgalom ze zdrsali tavelke ostanke, a tisto crnino se kej puca, al se kr pusti?
glede kolicin ste zadeli kar ok! nicesar ni zmanjkalo, ostalo je pa se za ene par pic robe.
vidim, da sploh nimam dosti slik, k je bilo tok drugega dela... bom pocakal da se ostali posljejo...