Veš kaj. Me ne briga če jo je gradil s svojim penisom 364 dni na leto, 19 ur na dan.
Tu gre za višje interese in, predvidevam, več kot pošteno kupnino ali nadomestno lokacijo.
Država mora včasih presekati vozel in prisiliti posameznika da se ukloni v prid skupnim interesom. In avtocesta to je. Meni gre na bruhanje ob pomanjkanju testosterona v tej državi, oblasti, ki nima jajc udariti po mizi in narediti po svoje, četudi mimo volje nekaj krajanov ali kar cele krajevne skupnosti. Naj se pa odselijo iz Slovenije, če jim tu kaj ne paše.
Da bi se moja familija pobila na Dolenjki (brez lastne krivde) zato, ker en butast dolenjski kmetavz ne da svoje špelunke in posledično stoji gradnja avtoceste? Lahko ti garantiram, da bi nekega jutra sosedje ugotovili, da je hiša prazna, sosed pa bi čudežno izginil. Prav tako bi isti dan izginila določena motorka, lopata, vsa oblačila tistega dne, čevlji, 1 komplet rokavic iz lateksa, 1 komplet rokavic iz usnja, en kup folije ter 20 litrov solne kisline in še nekaj vreč apna za povrhu.
Izginile bi tudi klešče, verjetno pa bi se najditelji (če bi imeli kaj najti) spraševali, kam so odšli zobje ter prsti na rokah ter zakaj je v (najdeni) vrečki le slaba petina telesa).