Dojenčka na tekmo JUPI!, eh opica butasta

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
Kot sem razumel Tenforesta je problem v tem, da je bil otrok tam 15 minut sam, njegove mame pa nikjer v bližini...
uf-1.gif

jah to je narobe ja

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
ksz kaj bi rekli na to- moja hčerka ima sošolko, ki bo sedaj dobila osmega bratca/sestrico. Kaka katastrofa je tota familija ne bom pravla. Mama pelje vse otroke v šoping v avtu C1. To menda vse pove. Ko grejo v mesto, se celo mesto ozira za njimi.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Socialne pa nebi noben poklical?

tvoje besed sm uporabu za tale citat zgoraj. če tisto prej ni bilo namenjeno "širši javnosti" zakaj bi zdej vpletal socialo?
wink-1.gif
no in zato sm napisu brigajte se zase.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Kaka socialna? Oni živijo od socialne
grin1.gif
Baje se bojo v Razkrižje preselili, ker dajejo zastojn parcele.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Ko je moja kolegica imela otroka, ga je vedno imela pri sebi. Tut na žurkah. Mala je samo spala in jedla. Pa srala seveda. Smo pa vsi pazil, da ni bila izpostavljena direktnemu hrupu. Pa samo mati jo je čekirala, da nismo vsi uletaval v sobo.
Tole s tekmo je mal terapasto. Direktni hrup, žoga in kak nažgan model. Jaz nebi riskiral.
Tisti, ki pa puščajo otroke v avtu, kot je nekdo omenjal, bi jim dal kazen naklepnega umora
jezen.gif
.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
To ni še nič. Raje pomisli, kako se otrok počuti med silvestrovanjem, ker 15 metrov stran pokajo pirotehnični izdelki.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Enkrat je bilo v časopisu, da sta ena starša peljala par tednov starega dojenčka na koncert AC/DC. Dugi obiskovalci so poklicali policijo in sta šla lepo v zapor.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Jaz imam 15 mesecev starega sina in mi na misel ne pade, da bi ga vlačil po kakšnjih diskotekah. Pa samega ga tudi ne bi pustil niti minute. Hitro lahko kam pobegne, ali pa prste porine tam ko ne bi smel.
Če se odločiš za otroka, moraš vedet da za nekaj časa pač ne moreš hodit po diskotekah ali raznih predstavah.

Vsaj meni se to zdi popolnoma neodgovorno. Dokler pa nimaš otroka pa itak ne veš kako je to.