Dodge Caliber CRD

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Pozdravljeni,

gledam Caliberja, da bi ga kupil sedaj ko imajo takšne nore cene za njih (13.400 €). Motor vem, da je evropski 140 km.
Kaj pravite, ga kdo vozi?
Meni je všeč že od začetka.

Hvala

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Glede na to da votiš Toyoto, sem te imel za bolj racionalnega. No če smo že pri tem, avto se pelje solidno, čričlkov ni(čeprav je noter popolnoma plastičen). Zanesljivost je menda dobra(ameriška).....

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Če ga misliš prodajat čez leto in pol, potem ga ne kupuj. Držijo ceno enako, kot se cigla upira gravitaciji. Nikakvo.
smile-1.gif

Le toliko, ker imaš Toyoto, ki neprimerno bolje držijo cene rabljene. Da ne bo kasneje jok in stok, nudijo mi le jurja za luškana stara američka kola.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Glede na to da votiš Toyoto, sem te imel za bolj racionalnega. No če smo že pri tem, avto se pelje solidno, čričlkov ni(čeprav je noter popolnoma plastičen). Zanesljivost je menda dobra(ameriška).....
saj veš, denar more krožit
nahrung002.gif

lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bogi američani kake kante vozijo, jeseni sva šla s kolegom na Ptuj gledat Dodge in Chrystlerje, se vsedeva v vsakega, notranjost na ravni jugega (tudi kvaliteta izdelave), en terenec je imel odbijače take plastične da si ga lahko s prstom not porinil, groza, groza in še enkrat groza. Po tem obisku se ne čudim več, da so še VW popularni pri njih, kaj šele BMW, Audi itd.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
No tudi jaz sem danes šel gledat teg Dodga.
Komentar
stupid-1.gif

Plastika noter od leta 1990, vrata se zapirajo z zvokom, kot ga je imel moj prvi jugo...., pa prtljažnik proti pričakovanjih majhen.

Skratka katastrofa.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Zato pa je njihova industrija tam , kjer je. Mogoče je pa zato tako popularno obnavljat stare "kripe" iz 20.stoletja. Vendar teh časov ni več in jih še doooolgo ne bo.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.897
104
63
mb+ -20km
Se moje mnenje:
danes greva z bratom gledat to cudo na Ptuj,ker je pac cena mamljiva in pa seveda nemski motor.Na dalec avto se kar zgleda,ko pa prides blizu,pa te mine.Je prevec plastike noter in to nekvalitetne,najbolj pa me je motilo to,da so ogledala v crni barvi(po zagotovilu prodajalke se jih ne da dobit v barvi vozila)
In se zanimivost:not so meli samo bencinca z zadnjim pogonom,mene zanima kaksen pogon ma diesel(zdaj vem),pa prodajalka
rece da NE VE(sramota za avtohiso),pol se vprasa ene dva tam zaposlena in samo skomigneta z rameni.
BTW,okolih 14 ure jih je bilo baje se samo 5 ali 6 vozil po celo sloveniji.,zato pohitite z nakupom,ha,ha
lp.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
ce vozis bmw,sploh ne hodi blizu,bos lazje spal...

To da neke kvalitete ni za pričakovat je meni jasno, ker je američan, ampak glede nato da
ni ravno najnižji rang pa še dodge povrhu ne chevrolet, sem mislil da bo vsaj malo plastika na nivoju ane...
Smo meli 2 dodga pr bajti, pa notranji materiali niso bli švoh, niso bli luksuz, ampak za preživet,
pa sem mislo da je to v teh 5ih letih šlo še malo navzgor,...

Mi je pa avto na zunaj izredno lep, črn, pa da bi mu kake 19' privoščil, solidno opremo, čipat pa bi blo, samo
zdaj če pravite da je tak polom,... Bom pa ga šel vseeno peljat, mogoče me pa prepriča..