Dobrota je sirota

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

FSRtuned

Pripravnik
12. mar 2008
66
0
6
Betvin mb end lutomer
am a man pussy, wet and soft...

Don, kako naj opazuje če nima podlage:) Osebki s subjektivnimi patetičnimi mnenji so nesposobni opazovat ljudi iz psiholoških in socialnih stališč...

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
..nahebejo vedno tisti, ki so dobri, prijazni, ustrežljivi,….itd!!!
crazy1.gif

Najebejo tisti, ki se pustijo nategnit oz. vedno dobri, prijazni, ustrežljivi...

Citat:
Uporabnik sonick pravi:
kako vedet kdaj si kdo resnično kaj zasluži in kdaj ne

Iz izkušenj. A se v vseh teh letih nis še nič nauču?

Citat:
Uporabnik sonick pravi:kdaj za koga ves dnar zagonit

Nikol.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Jaz nem nič kupla, ker sem za rojstni dan dobla samo en hebeni pulover adidas hebemti. On pa meni nič ne bo kupo dokler jaz njemu nem. Zadnjič sem sicer mu ene vodenke za 60 evrov, pa je že pozabo verjetno. Mogoče se bo zdaj spomno.

Jaz lubici kupim Swarovski uhane, kajšele punci.

maš to nekega đentlemena pr bajti
rolleyes-1.gif

Adidas pulover mu do sinosov zatlačim v nos!
jezen.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik sonick pravi:

No mojstri in seveda "mojstrice" kako vedet kdaj si kdo resnično kaj zasluži in kdaj ne, kdaj za koga ves dnar zagonit ga pelat recimo kam al pa mu privoščit kak kos garderobe and other stuff???
confused-1.gif

ko živiš s človekom že par let pa ugotoviš, da ma raztrgane štumfe pa da elastika iz spodnjic vun gleda mu greš to pač kupit.
cool-1.gif

Zdaj res ne vem ali me je povozil čas ali kaj.....ampak zakaj bi moral za žensko/moškega ves denar zagonit.....neke cote kupovat, pa kvazi drage parfume pa bla bla bla.....fsaj jaz sem tak, pri meni ne štejejo materialne stvari, niti besede.....pri meni štejejo dejanja
wink-1.gif

ok kaki rojstni dan pa kakšna obnletnica, se že kupi kakšna malenkost....ampak da bi nekomu kuj tak BV nekaj kupovala....no, adijo pamet
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik FSRtuned pravi:
Am fukfehter je oseba ki si samo želi sexa in na tak ali drugačen način izkorišča da pride do njega, finančno ali s sladkimi besedami pogovorom... ni potrebno plačevat havane...

Odkrivaš toplo vodo. Fukfehtar je oseba, ki fehta za fuk.

Vsak normalen si želi seksa...in vsak se na tak in drugačen način obnaša, da pride do njega. Sladke besede so nekaj normalnega, ...pod finančno pa štejem pijačke ipd...

Fukfehtar na alterju, je tisti, ki piše PMje ženskam in se trudi in trudi..., fehta za maile, MSNje, GSMje, SLIKE!, potem fehta za kavo,....in neumorno mori....ker pač fehta za fuk... bolj kot obični pogovori, ga zanimajo ostale zadeve

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sam si si kriv. Ko ženska vidi, da tip nima hrbtenice in da je pripravljen skakat po njenih ukazih, bo seveda to izkoristila. Vsaka normalna bi. Selekcioniraj. Vsaka pa ja ni vredna pretiranega truda in časa..., pa verjetno se ne zacopaš lih v vsako. Lastne izkušnje te bojo najbolje naučile.

Tako kot tip, ko vidi, da je nekako na višjem položaju od bejbe v vezi..., da ona bolj nori za njim in je skoz prijazna ustrežljiva...., jo bo imel za samoumevno in se bo nehal trudit, ker se mu pač ni treba....

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
13.gif
morda bi bilo v prihodnosti potrebno razmisliti, če bi imeli vi prijazni slinkoti svoj podforum....npr. ti, dizzy, ynos...in bi tam cvilili kako so ženske hudobne vi pa tako romantični in dobri...

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Si dejansko mislil, da boš dobil kakšen pameten odgovor/razmišljanje? Eh...zmotil si se.
uf-1.gif

Bom pa pritrdila tvojim ugotovitvam. Tisti, ki so dobri vedno naletijo na one pokvarjene, ki jih izkoristijo in odvržejo. Zato so deloma krivi tudi prijazni dečki, ker so preveč slepi. Če ne bi bili toliko slepi, bi videli kdaj je izkoriščanje in kdaj ni. Čim manj se čustveno vpletat, pa je življenje dosti bolj lahkotno.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:

Citat:
Uporabnik sonick pravi:
kako vedet kdaj si kdo resnično kaj zasluži in kdaj ne

Iz izkušenj. A se v vseh teh letih nis še nič nauču?

...ja... to se tudi jaz sprašujem.... v kateri luknji je do zdaj živel
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
13.gif
morda bi bilo v prihodnosti potrebno razmisliti, če bi imeli vi prijazni slinkoti svoj podforum....npr. ti, dizzy, ynos...in bi tam cvilili kako so ženske hudobne vi pa tako romantični in dobri...

Pa kaj si se name obesil s svojimi posti non stop.
bonk.gif
Jebo te slinko, cvilimož, romantik in ta dober.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sam si si kriv. Ko ženska vidi, da tip nima hrbtenice in da je pripravljen skakat po njenih ukazih, bo seveda to izkoristila. Vsaka normalna bi. Selekcioniraj. Vsaka pa ja ni vredna pretiranega truda in časa..., pa verjetno se ne zacopaš lih v vsako. Lastne izkušnje te bojo najbolje naučile.

Tako kot tip, ko vidi, da je nekako na višjem položaju od bejbe v vezi..., da ona bolj nori za njim in je skoz prijazna ustrežljiva...., jo bo imel za samoumevno in se bo nehal trudit, ker se mu pač ni treba....

se strinjam.... normalno da bo vsak izkoristil kar mu je ponujeno... sicer pa so to čiste osnove medsebojnega življenja
smile-1.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Malo se zamisli.....saj ste hujši kot babe....samo cviljenje, slinjenje in prikazovanje samega sebe kot najboljšega...pa polni ljubezenskih nasvetov....saj to ni nič slabega....

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Nimam ovce, ne vidim pa nobene povezave z bančniki in policisti, kdo pa piše več izmišljotin bi se pa dalo komentirat...mi je lovelove povedal marsikaj....

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
No mojstri in seveda "mojstrice" kako vedet kdaj si kdo resnično kaj zasluži in kdaj ne, kdaj za koga ves dnar zagonit ga pelat recimo kam al pa mu privoščit kak kos garderobe and other stuff???
confused-1.gif
Res da živimo v svetu materialnih dobrin, kar pa še ne pomeni, da boš s tem sebi kupil ljubezen ali naklonjenost druge osebe. Pač ne gre. Kot so ti že rekli: imej hrbtenico, imej lastno mnenje, ki si ga upaš zagovarjat, upaj si povedat kar ti hodi po glavi in ženski ne kupuj stvari kar tako, ker to pač ni potrebno!! Če je pametna si zna svoje obleke že sama prislužit. Dovolj je darilo za rojstni dan pa za kakšno obletnico in malenkost za valentinovo. Valda je odvisno kok cajta sta skupi, ampak da bi začel drugemu kupovat cote, obutev in ostale življenske dobrine morata pa dva že najmanj par let skupi živet.
grin1.gif
Sej ji nisi fotr.

lp

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
13.gif

Pa kaj je z tabo....
stupid-1.gif
Maš ti kak komples sam pri sebi pubec...al nevem kaj te muči

Vprašal čist za neko splošno mnenje kaj si folk misli o tem! Zraven pa sem še dodal pač svojo zgodbo mimogrede ker se pač spodobi, če že od drugih hočem kaj zvedet!

PS: če pa te mučijo naši posti pa jih enostavno ne beri
crazy1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
to je onesnaževanje interneta, to kar jokice počnete. in to je globalni problem.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
hysterical-1.gif

pa ne noooo
veš da zdaj si si pa že zaslužo eno
nahrung002.gif
v dobro heheheh

Status