A gume tudi kupiš samo od proizvajalca pod garancijo?A lahko das v avto pod garancijo neoroginalni nadomestni del?
A gume tudi kupiš samo od proizvajalca pod garancijo?A lahko das v avto pod garancijo neoroginalni nadomestni del?
Ko si ravno lepo spesnil, z malo korekcije:da imaš SE in da se potem voziš đabe v službo.
da imaš SE in se potem vozi Jabe v službo.
Glej, nekoc je aku drzal ce si imel sreco, desetetletje ali vec.Na aku je 2 leti garancije tudi pri Hyundai. In potem si itak lahko nabaviš tudi aftermarket, kjer imajo nekateri tudi še daljše garancije.
In ne, ne crkujejo vsem 12V akuji. Tudi tisti tovarniški ne. In pri Hyundai/KIA je zamenjava 12V akumulatorja enostavna, odklopiš starega, priklopiš novega. Nobenega kodiranja in podobnih kolobocij s tovarniško diagnostiko ni potrebnih. Old school zadeva.
Ni problem v električarju. Tudi v ICE-ju crknejo akuji prej. Če zdrži 4-5 let si lahko kar srečen v novih avtih.Sedaj pa pri elektricarju (ki lahko fila 12V kadar hoče) crkne po dveh letih ali se prej..
Sploh ne. Jaz sem 3 menjal. Samo akku more bit hin in tester more to pokazat. Preprosto.Uveljaviti garancijo pri proizv. akumulatorja je bila včasih Misija nemogoče Ž...
Sploh ne. Jaz sem 3 menjal. Samo akku more bit hin in tester more to pokazat. Preprosto.