Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Upam, da me samo poskušaš razvedrit
Citat:
Uporabnik _robi_ pravi:
Ja na žalost imaš prav. Saj če mu sodnica sploh da pogojno...
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Še vprašanje z moje strani. Je možno, da krogla v prostem padu prebije pločevino? in potem še sedež?
Citat:
Uporabnik _robi_ pravi:
Mogoče bo pa Robert Erjavec prebral, pa kaj na radio krka povedal. Zadje čase kar dobr po njih toče, samo ne vem če ima efekt.
Citat:
Spoštovani bralci, v uredništvu si zagotovo želimo vaše razprave o prispevkih. Vendar se vzdržite sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv. V nasprotnem primeru bomo komentiranje onemogočili.
Opozorilo: po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Uredništvo Radia Krka bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bo k temu pozvano s strani pristojnih organov.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
poslal mejl, ali so brali alter? Upam da ne "blefirajo" . Edino če je kak alterjevc v imenu brgota poslal mejl
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Senico vzem, pa zahtevaj dva beljona meljonov odškodnine. Ti pride prav za nakup patvije.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Po zkp lahko vstopis brez odredbe ce:Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Ampak - a ne pravi ZKP nekaj v tem smislu, da lahko policist izjemoma vstopi v stanovanje, če zasleduje storilca kd, ali pa če je to nujno potrebno za zavarovanje ljudi in premoženja? Če npr. pokliče občan, da v romskem naselju streljajo, ali ne spada to pod "zavarovanje ljudi in premoženja" in potemtakem bi lahko uletela noter grupa specialcev brez odredbe PS? Resno sprašujem in ne provociram.
- to zeli imetnik stanovanja
- kdo klice na pomoc
- je potrebno zavarovati zivljenje ali premozenje
- obstaja sum da skusa kdo storiti samomor
- se je v stanovanje zatekel storilec kaznivega dejanja ki se preganja po uradni dolznosti in je bil pri kaznivem dejanju zaloten
Tole je na pamet ker odgovarjam preko telefona in nimam zakona tu.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Sem poklical in bojo fotke umaknili.