Me ne preseneča. Kot Mercedes že ima (vsaj dodatno) zavijanje zadnjih koles na letno naročnino. In se strinjam, kar naj imajo.Bmw uvaja recimo gretje sedežev na mesečno naročnino...tak da... baje ni šala..ne vem če se pol splača čakat na takšne nove stroje. Naj kar imajo.
A to pomeni da jih ne rabiš dodatno plačati ob nakupu, in če se pokvarijo zastonj popravijo?Bmw uvaja recimo gretje sedežev na mesečno naročnino...tak da... baje ni šala..ne vem če se pol splača čakat na takšne nove stroje. Naj kar imajo.
Iz doslej napisanega tudi jaz razumem tako ...A to pomeni da jih ne rabiš dodatno plačati ob nakupu, in če se pokvarijo zastonj popravijo?
Torej bi lahko bila "podaljšana garancija" po izteku garancije.Iz doslej napisanega tudi jaz razumem tako ...
noben ne bo nič zastonj popravljal. Ne plačaš ne ob nakup, sam pač ni vklopljeno. In si ne greješ riti.A to pomeni da jih ne rabiš dodatno plačati ob nakupu, in če se pokvarijo zastonj popravijo?
7 mesecev, 18 dni, 16 ur, 32 minutAli kdo ve dobavne roke novih vozil za bmw, mercedez, audi?
Če plačuješ za najemnino avta nimaš stroškov servisa. Isto kot najameš apartma, ali katerokoli drugo zadevo, SUP, kajak... Zdaj pa pri BMW moraš plačevati najemnino in še servis če se pokvar, ni logike.noben ne bo nič zastonj popravljal. Ne plačaš ne ob nakup, sam pač ni vklopljeno. In si ne greješ riti.
BMW že ima sedaj te pakete da ga 5 let šraufajo ti pa plačuješ lizing.Če plačuješ za najemnino avta nimaš stroškov servisa. Isto kot najameš apartma, ali katerokoli drugo zadevo, SUP, kajak... Zdaj pa pri BMW moraš plačevati najemnino in še servis če se pokvar, ni logike.
Za slovenca je ceneje, ker navigacije ni v njegovem jeziku.BMW že ima sedaj te pakete da ga 5 let šraufajo ti pa plačuješ lizing.
Bo samo upgrade.
Mercedes pa po novem v C klasi ko imaš displey čez celi avto, računa vklop navigacije, če si slovenski uporabnik samo 500 eur. Ko pa daš avto na nemškega uporabnika ( glede na mercedes račun) pa cena poskoči na ugodnih 799 eur.
Ja pa je pri novih mercedesih.Za slovenca je ceneje, ker navigacije ni v njegovem jeziku.
Ali kdo ve dobavne roke novih vozil za bmw, mercedez, audi?
Nedolgo nazaj sem gledal za Bmw.jevo 5.co..ce si doplacal 5 jurjev (k redni ceni) so ti garantirali da drugo leto dobis avtoAli kdo ve dobavne roke novih vozil za bmw, mercedez, audi?
ne razumeš, ce bo kaj crknilo, pač naslednji mesec ne boš nič plačal, delalo pa tudi ne bo. simple.Če plačuješ za najemnino avta nimaš stroškov servisa. Isto kot najameš apartma, ali katerokoli drugo zadevo, SUP, kajak... Zdaj pa pri BMW moraš plačevati najemnino in še servis če se pokvar, ni logike.
Aja, se prav če daš par tisoč evrov za popravilo potem lahko spet naprej plačuješ najemnino?ne razumeš, ce bo kaj crknilo, pač naslednji mesec ne boš nič plačal, delalo pa tudi ne bo. simple.