Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Pa kaj ti misls, da vsem dnar kar ostaja na racunu konc mesca al kako?
Saj to je narobe ker ne ostaja.Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Pa kaj ti misls, da vsem dnar kar ostaja na racunu konc mesca al kako?
To je drugače precej zajebana logika.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Zanimiva logika. Po tej logiki, kdor živi v bajti/fletu za 150k in nima zraven še za eno živi v predobrem fletu/bajti...
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
To je drugače precej zajebana logika.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Zanimiva logika. Po tej logiki, kdor živi v bajti/fletu za 150k in nima zraven še za eno živi v predobrem fletu/bajti...
Imaš avto vreden 8000eur in 8000eur rezerve na računu za drug avto, ker naš odrešenik Resolver meni, da so zavarovanja brezvezna.
Razbiješ avto in kupiš drugega enakega za 8000eur, ampak si se zapletel v zajebano logiko, ker bi v tistem trenutku moral imeti na računu spet 8000eur rezerve za drugega. Kar pa nimaš ...
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Niso dobesedno napisal "da je zav.brezveze". Napisal pa si, procentualno koliko dohodka namenis za to.
Pri avtu za malo denarja je tudi premija za kasko malaCitat:
Uporabnik Resolver pravi:
Malo. Kar se tiče avtomobila samo osnovno zavarovanje za avto z malo kW. Imam avto za malo denarja in ne potrebujem kaska.
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
AAA
torej imas 1000 eur na lagerju?
Za avto mislim.
Bol da ga ne razbijes, ker jutri se bos vozil s stoenko!
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Po mojem se splača imeti kasko do vrednosti avta cca. 3000€ - govorim za avte ki so bili novi do 20.000€.
Če imaš stara premium jajca, kjer je kasko 2 jurja je brezveze
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Nisem tok bogat da bi kupoval poceni sej veš.
Ker avto ( lahko bi rekli temu tudi kripa ) za jurja je kajhitro vreča brez dna.
In res NOBENEGA ne poznam da ima isti znesek tako na racunu ce bi blo treba menjat iz danes na jutri.
Spadas zgleda med izjeme ki furajo neko svojo logiko, ki je vecini nelogicna. Tega v praksi pri folku ni pa konc.
No, tukaj se (na nek čuden izprijenCitat:
Uporabnik Matej pravi:
Nisem tok bogat da bi kupoval poceni sej veš.
Ker avto ( lahko bi rekli temu tudi kripa ) za jurja je kajhitro vreča brez dna.
In res NOBENEGA ne poznam da ima isti znesek tako na racunu ce bi blo treba menjat iz danes na jutri.
Spadas zgleda med izjeme ki furajo neko svojo logiko, ki je vecini nelogicna. Tega v praksi pri folku ni pa konc.
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Se pravi ti bi premozenje v vrednosti 3000 zavaroval na polno?
A vse tko zavarujes?