Pričakujem, da bo bejba tolk huda, da se bo ta počitek izpačal.Oziroma kaj pricakujete v sobi za dnevni pocitek?
Pa da ti da se ene 200 euruPričakujem, da bo bejba tolk huda, da se bo ta počitek izpačal.
Kaksno pa pohistvo v sobi? Kateri kosi?Rezervacija in placiko na daljavo. Kljuc na daljavo. Diskreten dostop z avtom, diskreten dostop mimo "recepcije" do sobe. Čiste rjuhe in brisace, kopalnico, morda hladilnik.
Moja soba za dnevni počitek ima kavč, klubsko mizico, tv, mini hladilnik in pikado. Doma, v pritličju, vhod iz garaže ali letne kuhinje. Drugje je ne rabim, niti me ne briga, kaj ima notri, ker ne "počivam dnevno"Evo, pa da kar tukaj vprasam, kaksno sobo bi zeleli za dnevni pocitek? Oziroma kaj pricakujete v sobi za dnevni pocitek?
A bo kakšna kodica s popustom za alteraše?Makedamska cesta, sredi gozda, parkirisce za hotelom ni vidno s ceste...
Drugace pa ja, je bols kot si napisal... Sam nisem dobil tega.
Odklepanje rešiš preko appa, tako kot imaš danes za renting avta ipd.Makedamska cesta, sredi gozda, parkirisce za hotelom ni vidno s ceste...
Drugace pa ja, je bols kot si napisal... Sam nisem dobil tega.
to dobiš že zdej... sam lahko sam navadno zakonsko soboA bo kakšna kodica s popustom za alteraše?
ja, mi je jasno. sej to je hotel... sobarca je načeloma na lokaciji vedno.Odklepanje rešiš preko appa, tako kot imaš danes za renting avta ipd.
Bolj je problem pri diskretnosti ker moraš imeti vunbacitelje in čistilke na lokaciji nonstop, ker določeni gosti bodo šli tja pod vlivom drog pa bili koma ko jim poteče čas bivanja. Snažilko rabiš pa ker bo soba po vsaki uri obiska potrebovala še 1h čiščenja.
Skratka pomojem ni tolk enostavno te "dnevne počitke" furat napram "klasičnim" nočitvam.