Dnevni pocitek

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.183
359
83
39
Evo, pa da kar tukaj vprasam, kaksno sobo bi zeleli za dnevni pocitek? Oziroma kaj pricakujete v sobi za dnevni pocitek?

• Wow
Reactions: motofrik

jezek

Guru
24. jul 2008
4.007
1.729
113
Rezervacija in placiko na daljavo. Kljuc na daljavo. Diskreten dostop z avtom, diskreten dostop mimo "recepcije" do sobe. Čiste rjuhe in brisace, kopalnico, morda hladilnik.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new in Hondi

jezek

Guru
24. jul 2008
4.007
1.729
113
Postla, 1 fotelj, 1 visok tabure ali pa miza če je plac. Talna obloga pralna in ne groba (tapison odpade). Postelja brez (tekstilnega) okvira ali zaglavja.....kdo bo to pucal.

dask

Majstr
21. sep 2023
555
613
93
Evo, pa da kar tukaj vprasam, kaksno sobo bi zeleli za dnevni pocitek? Oziroma kaj pricakujete v sobi za dnevni pocitek?
Moja soba za dnevni počitek ima kavč, klubsko mizico, tv, mini hladilnik in pikado. Doma, v pritličju, vhod iz garaže ali letne kuhinje. Drugje je ne rabim, niti me ne briga, kaj ima notri, ker ne "počivam dnevno" ;)

jezek

Guru
24. jul 2008
4.007
1.729
113
Aja, pa postla nikakor ne sme škripat in jogij mora bit klasičen (lateks te ubije)..... Pa z vidika lastnika morda razmislit o najtrsih materialih za tla in pohistvo....ne sanja se ti ne kaj babe s štikli naredijo iz miz in parketa.....

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.573
932
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Pa tole na steni:

1743424533898.png

• Haha
Reactions: Rekreacija

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.183
359
83
39
Nene, en hotel sem dobil sredi nicesar in je najbolj primeren za take stvari. Savna pa soba za dnevni pocitek... Je diskretno, morem samo se pogruntat na kodo... Da se res nobenega ne sreca... Pa bo. Pa ja, mal opreme kaj in kako...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.336
4.286
113
Makedamska cesta, sredi gozda, parkirisce za hotelom ni vidno s ceste...

Drugace pa ja, je bols kot si napisal... Sam nisem dobil tega.
Odklepanje rešiš preko appa, tako kot imaš danes za renting avta ipd.

Bolj je problem pri diskretnosti ker moraš imeti vunbacitelje in čistilke na lokaciji nonstop, ker določeni gosti bodo šli tja pod vlivom drog pa bili koma ko jim poteče čas bivanja. Snažilko rabiš pa ker bo soba po vsaki uri obiska potrebovala še 1h čiščenja.

Skratka pomojem ni tolk enostavno te "dnevne počitke" furat napram "klasičnim" nočitvam.

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.183
359
83
39
Odklepanje rešiš preko appa, tako kot imaš danes za renting avta ipd.

Bolj je problem pri diskretnosti ker moraš imeti vunbacitelje in čistilke na lokaciji nonstop, ker določeni gosti bodo šli tja pod vlivom drog pa bili koma ko jim poteče čas bivanja. Snažilko rabiš pa ker bo soba po vsaki uri obiska potrebovala še 1h čiščenja.

Skratka pomojem ni tolk enostavno te "dnevne počitke" furat napram "klasičnim" nočitvam.
ja, mi je jasno. sej to je hotel... sobarca je načeloma na lokaciji vedno.
kar se tiče dostopa... bi kodo dal ja... pa ko plačaš dobiš kodo. tolk da ne rabiš nobenga srečat. dvomim pa da bo kdo koma not... kot sem reku, sredi gozda... moreš tja prov namensko, ne moreš po nesreč končat tam...

nene, so tud klasične nočitve... sam me kr sprašujejo za dnevne počitke... zato razmišljam, da bi eno sobo umaknu in namenu samo temu... ampak ločeno od vseh ostalih.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.164
2.989
113
Drgač pa resno, če maš sobo pa privat savno je to tud tko za svojo pelat za par urc lohk prov lepo presenečenje, sploh če maš doma kup otrok al pa kaj takega.