Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Ne mislim naftni filter. Al misliš kvaliteta goriva pri nas?
Degač, kar se tiče goriv, Agip, Petrol in Omv točijo iz istega soda. Info iz prve roke a vir naj ne bo imenovan. Razlika je v dodatkih. Za MOL sem pozabil vprašati. Bom ob priliki.
Ja to je res. Vse te buške in praskice je dobil na parkirišču. Če bi ga štrihal, bi blo pa verjetno še bolj narobe, saj bi vsak rekel, da ima totalko za sabo. Cena je takšna kot ga oceni DAT. Zaradi prask pa ceno kompenziram z webastom, ki je vsaj za moje kriterije najbolj pomemben del dodatne opreme takoj za klimo. Poleg tega, da tehnični velja še celo leto, redno servisiran na pooblaščenem, ima skoraj nove zimske gume, pripravljen sem dat še letne zraven. Mogoče bi bilo res najbolje da bi števec postavil na 130.000 km, dal nanj zlizane gume, odmontiral webasto in ga prodal ločeno, nebi podaljšal tehničnega, tako da ga potencialni kupec nebi mogel sprobat...Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ti tvoj avto težko prodaš ne samo zato, ker je star velik bencinar, ampak ker je ves obtolčen
Citat:
Uporabnik MobiSuxGuru pravi:
ksz
se pravi daš porša/ferarija/veyrona v 6 al pa 7 gear, svoja jajčka pa v 1st gear in greš iz mesta štartat v klanc in boš slavno prehitel vsa zgoraj našteta jajca
A si to hotu povedat?
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Samo vprašal sem, ker si napisal tako veliko razliko med dizlom in beminarjem. Realno je veliko manjša. V določenih primerih sta lahko celo zelo blizu.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Honda ne trese, ne vem zakaj (morda ima dodatne gredi proti vibracijam), razen ko je v prostem teku (ker je veriga že malo raztegnjena). V avtu primerljivega letnika in z primerljivim motorjem (Mazda 6 136CD) je pa vibracij kar dosti.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Se dobro da ne znajo kitajci in korejci kopirat
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Se dobro da ne znajo kitajci in korejci kopirat
Kar je patentirano se ne sme kopirati....
Citat:
Uporabnik Rosenthal pravi:
Diesel se splača za večje in težje limuzinske avtomobile.
Za vse ostalo je bencinski motor sigurno smotrnejši.
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
In kako boš prodajal v Evropi ???