Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ne me jebat ... po treh straneh more Mx posredvat in pojasnit par logičnih zadev.
Se opravičujem. Res.
Lahko modi pobrišejo prosim? Pa kr z alti pocolam nastalo škodo. 100 na post bo kul.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ne me jebat ... po treh straneh more Mx posredvat in pojasnit par logičnih zadev.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Gre za dvojna merila in za etične standarde. Ne more ti nekdo pridigati o obnašanju v prometu, sam pa hkrati arogantno krši vse, kar pridiga. Kot bi minister za zdravje namerno in brez kondoma fukal s HIV pozitivnimi kurbami, otrokom pa pridigal o varni in odgovorni spolnosti. Totalno neresno.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Se opravičujem. Res.
Lahko modi pobrišejo prosim? Pa kr z alti pocolam nastalo škodo. 100 na post bo kul.
Če pridigaš dvema milijonoma ljudem o nevarnosti prehitre vožnje, potem se tudi sam drži načel, ki jih zagovarjaš. Tako simple je to.Citat:
Uporabnik wacko pravi:Dajte že enkrat dojet, da se prekrški dogajajo vsem. Načrtno ali nenačrtno.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Gre za dvojna merila in za etične standarde. Ne more ti nekdo pridigati o obnašanju v prometu, sam pa hkrati arogantno krši vse, kar pridiga. Kot bi minister za zdravje namerno in brez kondoma fukal s HIV pozitivnimi kurbami, otrokom pa pridigal o varni in odgovorni spolnosti. Totalno neresno.
Etične standarde? A ti pa lahko kritiziraš vožnjo njenega voznika kljub temu, da si tudi sam verjetno storil kar nekaj prekrškov na cesti? Kje so tukaj etični standardi? A ker je voznik od notranje ministrice peljal 166 (al kolk že) je treba oba na križ pribit, ko pa sam "se pa mudi" potem je pa po možnosti v končni fazi spet ministrica kriva, ker boš plačal kazen
Dajte že enkrat dojet, da se prekrški dogajajo vsem. Načrtno ali nenačrtno. Ampak očitno ste preveč naduti, da bi znali malo samokritično pogledat na stvar. Kot sem že omenil prej - To, da ste nepomembne osebe še ne pomeni, da so vaši prekrški kaj manj hudi kot prekrški pomembnih.
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Objavili so video posnetek "lovljenja" ... http://24ur.com/novice/slovenija/s-kresalovo-v-avtu-divjal-200-km-h.html
IMO bi si šofer Kresalove bolj kot kazen za hitrost (roko na srce, 160-170 ni neka huda hitrost), zaslužil kazen za neuporabo smernega kazalca, prekratko varnostno razdaljo in objestno vožnjo (izrivanje počasnejših s prehitevalnega pasu). Ampak saj vemo, da zna naša policija pisati samo kazni za hitrost. Naj šefica na lastni koži občuti metode dela slovenske policije
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Če pridigaš dvema milijonoma ljudem o nevarnosti prehitre vožnje, potem se tudi sam drži načel, ki jih zagovarjaš. Tako simple je to.Citat:
Uporabnik wacko pravi:Dajte že enkrat dojet, da se prekrški dogajajo vsem. Načrtno ali nenačrtno.
Nisem še slišal, da bi Žlendra provida kje lovila.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
k boš v lj javi, dam za pir
Citat:
Kako naj jo zdaj kdor koli resno jemlje, če se sama ne drži pravil?
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Nisem še slišal, da bi Žlendra provida kje lovila.
Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
Zelo zanimivi odzivi so na to novico, recimo na 24ur, Rtv in podobnih straneh. Nekateri bi najraje kresalko in šoferja zažgali na grmadiJaz v bistvu ne razumem, zakaj se je treba tolk razburjat, saj tistih 170 ni nobena hitrost, pa še kazen so mu dali, ne bi rekel, če bi mu pogledali skozi prste.
Prejle sem se pogovarjal z dvema 60 letnicama pa je rekla prva "ste slišali, kresalka 160 gor dol", druga pa "ko sem se nazadnje peljala 130, sem mislna, da grem peš"
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:A JE DIVJALA ONA AL ON? ON! Ferik. Ona je potnik on voznik, voznik plača, potnik pa samo če ni pripasan.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:Me zanima kako nedolžni ste vsi vi, ki se vam zdi teh 170km/h tako nenormalna hitrost.
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:A JE DIVJALA ONA AL ON? ON! Ferik. Ona je potnik on voznik, voznik plača, potnik pa samo če ni pripasan.
Katarinca zastopa MNZ, sploh če se vozi okrog v službenem vozilu. Še huje kot to, da je dopustila tako arogantno vožnjo po AC, je njeno zgražanje nad dejstvom, da jo je narod "obsodil" zaradi prehitre vožnje. Če se ne motim, ravno ona naklada, da je hitrost poleg alkohola največji krivec za prometne nesreče pri nas. Torej bi lahko drugim bila za zgled - tudi s tem, da bi od šoferja zahtevala da "vozi varno" (na posnetku je še vse kaj drugega, kot le prekomerna hitrost).
Pa saj očitno smo v Slovenistanu že vsega hudega vajeni, da take stvari nekaterih sploh ne motijo
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:Me zanima kako nedolžni ste vsi vi, ki se vam zdi teh 170km/h tako nenormalna hitrost.
No, pa naj zvišajo omejitev na AC, če se vam zdi 170 tako normalna hitrost. Jaz ne bom mel nič proti.
EDIT: 170km/h, izmerjenih na providi, je ponavadi cca 190-200km/h po števcu