Divjal s Kresalovo v avtu

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ne me jebat ... po treh straneh more Mx posredvat in pojasnit par logičnih zadev.
zmaga.gif

Se opravičujem. Res.

Lahko modi pobrišejo prosim? Pa kr z alti pocolam nastalo škodo. 100 na post bo kul.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:

Gre za dvojna merila in za etične standarde. Ne more ti nekdo pridigati o obnašanju v prometu, sam pa hkrati arogantno krši vse, kar pridiga. Kot bi minister za zdravje namerno in brez kondoma fukal s HIV pozitivnimi kurbami, otrokom pa pridigal o varni in odgovorni spolnosti. Totalno neresno.

Etične standarde? A ti pa lahko kritiziraš vožnjo njenega voznika kljub temu, da si tudi sam verjetno storil kar nekaj prekrškov na cesti? Kje so tukaj etični standardi? A ker je voznik od notranje ministrice peljal 166 (al kolk že) je treba oba na križ pribit, ko pa sam "se pa mudi" potem je pa po možnosti v končni fazi spet ministrica kriva, ker boš plačal kazen
smirk-1.gif

Dajte že enkrat dojet, da se prekrški dogajajo vsem. Načrtno ali nenačrtno. Ampak očitno ste preveč naduti, da bi znali malo samokritično pogledat na stvar. Kot sem že omenil prej - To, da ste nepomembne osebe še ne pomeni, da so vaši prekrški kaj manj hudi kot prekrški pomembnih.
smirk-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ne me jebat ... po treh straneh more Mx posredvat in pojasnit par logičnih zadev.
zmaga.gif

Se opravičujem. Res.

Lahko modi pobrišejo prosim? Pa kr z alti pocolam nastalo škodo. 100 na post bo kul.

To je bil kompliment drgač
smirk-1.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Uporabnik wacko pravi:Dajte že enkrat dojet, da se prekrški dogajajo vsem. Načrtno ali nenačrtno.
Če pridigaš dvema milijonoma ljudem o nevarnosti prehitre vožnje, potem se tudi sam drži načel, ki jih zagovarjaš. Tako simple je to.

Nisem še slišal, da bi Žlendra provida kje lovila.
evil.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Objavili so video posnetek "lovljenja" ... http://24ur.com/novice/slovenija/s-kresalovo-v-avtu-divjal-200-km-h.html

IMO bi si šofer Kresalove bolj kot kazen za hitrost (roko na srce, 160-170 ni neka huda hitrost), zaslužil kazen za neuporabo smernega kazalca, prekratko varnostno razdaljo in objestno vožnjo (izrivanje počasnejših s prehitevalnega pasu). Ampak saj vemo, da zna naša policija pisati samo kazni za hitrost. Naj šefica na lastni koži občuti metode dela slovenske policije
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:

Gre za dvojna merila in za etične standarde. Ne more ti nekdo pridigati o obnašanju v prometu, sam pa hkrati arogantno krši vse, kar pridiga. Kot bi minister za zdravje namerno in brez kondoma fukal s HIV pozitivnimi kurbami, otrokom pa pridigal o varni in odgovorni spolnosti. Totalno neresno.

Etične standarde? A ti pa lahko kritiziraš vožnjo njenega voznika kljub temu, da si tudi sam verjetno storil kar nekaj prekrškov na cesti? Kje so tukaj etični standardi? A ker je voznik od notranje ministrice peljal 166 (al kolk že) je treba oba na križ pribit, ko pa sam "se pa mudi" potem je pa po možnosti v končni fazi spet ministrica kriva, ker boš plačal kazen
smirk-1.gif

Dajte že enkrat dojet, da se prekrški dogajajo vsem. Načrtno ali nenačrtno. Ampak očitno ste preveč naduti, da bi znali malo samokritično pogledat na stvar. Kot sem že omenil prej - To, da ste nepomembne osebe še ne pomeni, da so vaši prekrški kaj manj hudi kot prekrški pomembnih.
smirk-1.gif

Beseda!

A je kdo rekel da nebodo plačali? Sej bo pa plačal, zgodba končana.

Sicer pa kaka dvojna merila mosero? A je kresalka vozla al on? Kaj pa je voznik kriv?

A če bi dobili na zadnjem sedežu kresalko pijano in voznika, je spet kaj ona kriva? Kajpave kok je če sploh je
pijan? Ona zase ve da je, ampak je na zadnjem sedežu, in tukaj nevidim prekrška.

Jaz ji vrjamem da ni vedla kok se peljeta. V enem A8 je 200 kot 120 v eni stari kiji.

Kazen bo plačal, zakaj je zdaj treba tu vse povprek križat? Drugo bi blo če bi kresalka nasprotovala in da je
treba kazen stornirat ker bla bla bla. Kazen bo plačana in fertik.

Tut jaz se vozim 190 po AC in ko me bodo dobili tut nebom jokcal, plačal bom in fertik.

Enako gre zato da furam na kurilca, ko me bodo dobli bom vse plačal kok bodo rekli in se nemislim nikamor tožit.

Dajmo mi se raje posvetit da nam dohtari psov ne posiljujejo in jih ti nakoncu pojejo, te pa za en prekršek
kateri se dogaja vsak dan, vsaj 50 avtov gre dnevno čez 200 po AC, pa ni enega članka o tem.

In ko si predaval o tem kako bi dohtar ki predava otrokom o HIV, nabijal HIV pozitivno kurbo, nenazadnje je
njegov lajf.

A to da dost pijem in predavam alkoholikom na anonimnih srečanjih o tem da ni pametno pit glupost? Zakaj?
S svojim telesom delam kar hočem, to pa da pomagam drugim da si tega ne počnejo več je pa samo dobro delo.
In enako velja za tistega Hiv pozitivnega dohtarja.

Mamo druge probleme za debatirat kot pa kresalko v avtu z 200 na cajgerju, povrhu vsega pa še ni ona v prekršku ampak njen
voznik. Ji vrjamem da ji je žal, da se ne spozna na hitrost v vozilu in leto ocenit na podlagi kako hitro letijo bele črtice
na avtocesti.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Objavili so video posnetek "lovljenja" ... http://24ur.com/novice/slovenija/s-kresalovo-v-avtu-divjal-200-km-h.html

IMO bi si šofer Kresalove bolj kot kazen za hitrost (roko na srce, 160-170 ni neka huda hitrost), zaslužil kazen za neuporabo smernega kazalca, prekratko varnostno razdaljo in objestno vožnjo (izrivanje počasnejših s prehitevalnega pasu). Ampak saj vemo, da zna naša policija pisati samo kazni za hitrost. Naj šefica na lastni koži občuti metode dela slovenske policije
evil.gif

Nekje piše tudi da so namerli povprečno hitrost preko 200. Ja v kolkih metrih? 100?

Avto je večina 160-170, občasno zahodi, povprečna nevem če je kaj dost čez 160. (od začetka prsuita do konca)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:Dajte že enkrat dojet, da se prekrški dogajajo vsem. Načrtno ali nenačrtno.
Če pridigaš dvema milijonoma ljudem o nevarnosti prehitre vožnje, potem se tudi sam drži načel, ki jih zagovarjaš. Tako simple je to.

evil.gif

A JE DIVJALA ONA AL ON? ON! Ferik. Ona je potnik on voznik, voznik plača, potnik pa samo če ni pripasan.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Saj nima smisla. Kaj pa kredibilnost? Kaj pa razvrednotenje inštitucije, ki jo predstavlja? Kako naj jo zdaj kdor koli resno jemlje, če se sama ne drži pravil? Predvsem je pa problem, da se to počne v službenem avtu, kar čisto lepo pomeni, da ona tu nastopa v uradni funkciji.

Nekaj je, če bi jo dobili v zasebnem avtu, nekaj je pa takole. To, da jo opravičujete, je pa dokaz, kakšna balkanska miselnost še vedno prevladuje v naših glavah. In dokler mi od politikov ne zahtevamo vsaj minimalnih norm, se bojo še dogajale take stvari, kot se.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:

evil.gif

1. Ni vozila ona (Še vedno se mi to zdi precej pomembno, čeprav nekateri pišejo, kot da bi ona sedela za volanom štirih avtomobilov in istočasno kršila vsa možna pravila)

2. Jst tud zagovarjam varno vožnjo ampak sem vseeno plačal kazen za 10km/h prehitro vožnjo. Sem s tem prekrškom izgubil pravico, da se mi zdi neumno divjat z avtom in da to tudi naglas povem?

3. Me zanima kako nedolžni ste vsi vi, ki se vam zdi teh 170km/h tako nenormalna hitrost. Samo del foruma je treba zamenjat, pa se hitro vidi kako dvolični so nekateri
smirk-1.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Zelo zanimivi odzivi so na to novico, recimo na 24ur, Rtv in podobnih straneh. Nekateri bi najraje kresalko in šoferja zažgali na grmadi
smile-1.gif
Jaz v bistvu ne razumem, zakaj se je treba tolk razburjat, saj tistih 170 ni nobena hitrost, pa še kazen so mu dali, ne bi rekel, če bi mu pogledali skozi prste.
Prejle sem se pogovarjal z dvema 60 letnicama pa je rekla prva "ste slišali, kresalka 160 gor dol", druga pa "ko sem se nazadnje peljala 130, sem mislna, da grem peš"
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
Zelo zanimivi odzivi so na to novico, recimo na 24ur, Rtv in podobnih straneh. Nekateri bi najraje kresalko in šoferja zažgali na grmadi
smile-1.gif
Jaz v bistvu ne razumem, zakaj se je treba tolk razburjat, saj tistih 170 ni nobena hitrost, pa še kazen so mu dali, ne bi rekel, če bi mu pogledali skozi prste.
Prejle sem se pogovarjal z dvema 60 letnicama pa je rekla prva "ste slišali, kresalka 160 gor dol", druga pa "ko sem se nazadnje peljala 130, sem mislna, da grem peš"
evil.gif

Ok da križajo voznika, pa naj ga (recimo), nevem kaj imajo potniki za odgovarjat zato kako voznik vozi.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:A JE DIVJALA ONA AL ON? ON! Ferik. Ona je potnik on voznik, voznik plača, potnik pa samo če ni pripasan.

Katarinca zastopa MNZ, sploh če se vozi okrog v službenem vozilu. Še huje kot to, da je dopustila tako arogantno vožnjo po AC, je njeno zgražanje nad dejstvom, da jo je narod "obsodil" zaradi prehitre vožnje. Če se ne motim, ravno ona naklada, da je hitrost poleg alkohola največji krivec za prometne nesreče pri nas. Torej bi lahko drugim bila za zgled - tudi s tem, da bi od šoferja zahtevala da "vozi varno" (na posnetku je še vse kaj drugega, kot le prekomerna hitrost).

Pa saj očitno smo v Slovenistanu že vsega hudega vajeni, da take stvari nekaterih sploh ne motijo
smile-1.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Uporabnik wacko pravi:Me zanima kako nedolžni ste vsi vi, ki se vam zdi teh 170km/h tako nenormalna hitrost.

No, pa naj zvišajo omejitev na AC, če se vam zdi 170 tako normalna hitrost. Jaz ne bom mel nič proti.

EDIT: 170km/h, izmerjenih na providi, je ponavadi cca 190-200km/h po števcu
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:A JE DIVJALA ONA AL ON? ON! Ferik. Ona je potnik on voznik, voznik plača, potnik pa samo če ni pripasan.

Katarinca zastopa MNZ, sploh če se vozi okrog v službenem vozilu. Še huje kot to, da je dopustila tako arogantno vožnjo po AC, je njeno zgražanje nad dejstvom, da jo je narod "obsodil" zaradi prehitre vožnje. Če se ne motim, ravno ona naklada, da je hitrost poleg alkohola največji krivec za prometne nesreče pri nas. Torej bi lahko drugim bila za zgled - tudi s tem, da bi od šoferja zahtevala da "vozi varno" (na posnetku je še vse kaj drugega, kot le prekomerna hitrost).

Pa saj očitno smo v Slovenistanu že vsega hudega vajeni, da take stvari nekaterih sploh ne motijo
smile-1.gif

Dopustila arogantno vožnjo? Mogoče mu je pa rekla, pa je ni poslušal?

Nenazdanje pa kako ocenit arogantno voznjo? To oceni policist ki je zato usposobljen (kao) ne pa ona, kot potnik.
Potnik je bla in fertik.

A če moj frend popolnoma nažgan zbije cel vrtec na prehodu za pešce bom jaz kriv ki zadaj sedim?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:Me zanima kako nedolžni ste vsi vi, ki se vam zdi teh 170km/h tako nenormalna hitrost.

No, pa naj zvišajo omejitev na AC, če se vam zdi 170 tako normalna hitrost. Jaz ne bom mel nič proti.

EDIT: 170km/h, izmerjenih na providi, je ponavadi cca 190-200km/h po števcu
wink-1.gif

Ti nisi nikoli vozil čez omejitev? Po celovški 70-80? V rumeno? Čez polno (celo dvojno) črto? Vsi smo kdaj.... Ni pametno, ni varno, se pa zgodi.