A to tist Jelenčič, k na cesti vidi bele miške pa zapelje v ograjo?Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Eeeeee, te naše nategune med taglavnimi,bi blo treba vse skup zapret. Jelencic bi hitr red naredu,pa se cigotov bi se znebl
A to tist Jelenčič, k na cesti vidi bele miške pa zapelje v ograjo?Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Eeeeee, te naše nategune med taglavnimi,bi blo treba vse skup zapret. Jelencic bi hitr red naredu,pa se cigotov bi se znebl
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Kaj ste smotan! Da sem jaz voznik kakega ministra pa magar Kresalke (pa magar s glavo pod volanom, pac nisem zbircen), bi tudi vozil kot "sef" rece. Itak bo firma placala in pike se zbrisale. Sranje je tle samo, da ta policaj ne bo vec napredoval. Slava mu.
Citat:
Ni mi prav in obžalujem, da moj varnostnik ni spoštoval predpisov. Vendar je nedostojno primerjati zgodbo o smrti otroka, ki me je prizadela s prehitro vožnjo voznika, ki ni bil alkoholiziran, ki ni povzročil nesreče in ki je bil ne glede na to, da je moj varnostnik, ustrezno kaznovan.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Skratka, po njenem mnenju je ti dve zadevi nedostojno primerjati, ker se je enkrat izšlo, enkrat pa ne.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
A to je ona na gas prtiskala al volan držala? K požar nč o tem ne piše. Imajo morda na 24ur.com kakšne informacije glede tega?
Jst bumbar sem pa sam prevzel odgovornost za prekrške, ki sem jih naredil kot voznik. Lepo bi obkrivil sopotnike, pa bi blo rešeno. 125€ bi dal na 4 kose edin tri pike ne vem kako bi razdelil med 4 potnike. A je kriv tud tisti, ki se vozi zadaj in nima izpita ampak vseeno ve, da se ne sme več kot 130 po avtocesti? Opozorilo šteje kaj al sopotniki nafukajo tud če opozarjajo voznika?
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
http://www.zurnal24.si/slovenija/divjal-s-kresalovo-v-avtu-165697
ah ja
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
A to je ona na gas prtiskala al volan držala? K požar nč o tem ne piše. Imajo morda na 24ur.com kakšne informacije glede tega?
Jst bumbar sem pa sam prevzel odgovornost za prekrške, ki sem jih naredil kot voznik. Lepo bi obkrivil sopotnike, pa bi blo rešeno. 125€ bi dal na 4 kose edin tri pike ne vem kako bi razdelil med 4 potnike. A je kriv tud tisti, ki se vozi zadaj in nima izpita ampak vseeno ve, da se ne sme več kot 130 po avtocesti? Opozorilo šteje kaj al sopotniki nafukajo tud če opozarjajo voznika?
Ko ti bo jasno kaka je razlika med sopotnikom pri meni ali tebiin potnikom v avtomobilu, ki ga vozi poklicni šofer, ki je za potnika zaposlen, potem lahko spet pišeš v tej temi, do takrat pa imaš prepoved.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ko ti bo jasno kaka je razlika med sopotnikom pri meni ali tebiin potnikom v avtomobilu, ki ga vozi poklicni šofer, ki je za potnika zaposlen, potem lahko spet pišeš v tej temi, do takrat pa imaš prepoved.
"1400 obratov, počasi spuščaj sklopko, pospeši. Sklopka! Šaltaj! Spusti Sklopko! Gas! Sklopka! Šaltaj! Spusti sklopko! Gas!..... .... do naslednjega izvoza vozite v 6. prestavi 170km/h in blendajte folku... Hočem it 250!!!! "
Tudi če bi Kresalovo ustavili pri 166km/h in ji napisali kazen se mi to ne bi zdelo vredno take debate. Kdo ne dela prekrškov na cesti? Vsi jih, samo nekateri mislite, da je vam to dovoljeno, ker ste nepomembni
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Proizvajalec vozila AUDI
Model A8 / 4.2 / FSI Q L AUT.
Registrska številka LJMJ-246
to pa mora it