Sem trdil, da ima?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj ima kazenski postopek zoper fizično osebe veze z delovanjem objekta?
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
berem tole
Citat:
Lastnik Robert Zavašnik, ki je bil obsojen na pet let zapora, se uspešno skriva že štiri leta. Pregon zoper njega bo kmalu zastaral.
in se sprašujem
ali česa ne razumem al kaj, ampak če te obsodijo na 5 let zapora, ti pravočasno spizd*š v brazilijo in se nadaljnih 5let izležavaš nekje ob južnem atlantiku, potem se pa lahko mirno vrneš domov brez da bi moral v zapor, ker je "pregon zastaral" po 5 letih?
A to deluje tudi, če oropaš banko?
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
berem tole
Citat:
Lastnik Robert Zavašnik, ki je bil obsojen na pet let zapora, se uspešno skriva že štiri leta. Pregon zoper njega bo kmalu zastaral.
in se sprašujem
ali česa ne razumem al kaj, ampak če te obsodijo na 5 let zapora, ti pravočasno spizd*š v brazilijo in se nadaljnih 5let izležavaš nekje ob južnem atlantiku, potem se pa lahko mirno vrneš domov brez da bi moral v zapor, ker je "pregon zastaral" po 5 letih?
A to deluje tudi, če oropaš banko?
Ampak tega zgoraj mi pa še vedno nihče ne uspe pojasnit? A imamo tako gnil pravosodni sistem kar se tiče kazni
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Pol pa se nima tu odpirati kaj več kot burekđinica, simpl. Človek je hotel zaslužiti čimveč, tudi preko trupel (kar mu je uspelo), slabe vesti nima kolk imam črnega za nohtom... ni šans da se mu zaupa varnost več kot 1 osebe. Ni to prva taka katastrofa v svetu, guess what ,nikoli niso bili krivi starši...... vedno pohlep lastnika.
A so tvoji starši poskrbeli pri tvojih 15 za nadzor in spremstvo? Niso. Razen če nisi nikamor šel. Ne se delat svetnika, radi smo delali pri teh letih po svoje, starš te ne mora imeti na povodcu.
če ne dovolijo potem očitno ni vse poštimano.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ok, ampak to se spet vrtimo okoli tragičnega dogodka.
Meni pa ni jasno, zakaj ne bi smela zadeva spet obratovati, če je sedaj vse pošlihtano po črki zakona.
Ziher bo takoj kakšna kontrola.