DISKOTEKA LIPA

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
še en sorodnik Zavašnika in njemu podobnim ki jih zagovarja, moralo je pa pozabil nevemkje

I

Izbrisan uporabnik #488

Lej, preprosto mi ni jasno, v čem bi bila fora.

Objekt npr. ima vse papirje, urejeno varovanje itd. skratka prav nobenega razloga, da ne bi smel obratovati...

Al je smrt nekih smrkavih najstnic, ki jih je poteptala podvijana in nevzgojena mladež razlog, da lokal nikoli več ne more obratovati?

Gostje se bodo že sami odločili, ali bodo tja šli ali ne.

Prosim, da slišim razlog, zakaj Lipa ne sme več nikoli obratovati.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
A ni hec? V eni temi si razsoden, takoj zraven v drugi pa več ne.
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj ima kazenski postopek zoper fizično osebe veze z delovanjem objekta?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Kako ima urejeno varovanje, če je zadeva zaprta? Poleg tega takrat ni imela urejeno nič, še najmanj pa varovanje..... 3 potetovirani nabildanci z črnimi kratkimi majicami še niso "varovanje" ...

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj ima kazenski postopek zoper fizično osebe veze z delovanjem objekta?
Sem trdil, da ima?

Hmm, morebiti pa sem se v zgornjem sporočilu zmotil
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Hitler je imel najverjetneje vse papirje (črno na belem), da je upepeljeval žide. Nemci so le natančni... So papirji res vse kar je danes relavantno? Robert Zavašnik se že leta skriva v tujini pred pravnomočno obsodbo. In verjamem, da isti, ki opravičujete Zavašnikove, obsojate Hildo, Zidarja, Črnigoja...

I

Izbrisan uporabnik #488

Morda je pa sedaj vse urejeno in za vse poskrbljeno in ni razloga, da se zadeva ne odpre.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Če je vse tako tipi topi, zakaj se pa potem tip skriva?

Saj meni dol visi, ne hodim več veliko ven, pa tudi če grem in vidim da je nekje nabito polno, sem tolk pameten da niti ne rinem noter ali pa se odstranim.... ampak pri 15 letih pa nisi tolk pametn in rineš v največji ološ.......

I

Izbrisan uporabnik #488

Tip se skriva zaradi sodbe iz preteklosti, simpl
smile-1.gif

Izkoristil bo sistem, zastaranje in vse je "čisto".

"Nedolžen" je in bo.

Kak so eni grdi, da sedaj blatijo nedolžnega človeka...

Drugače pa ja, pri 15. morajo doma poskrbeti za nadzor in spremstvo. Starši so soodgovorni za tragedijo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
berem tole

Citat:
Lastnik Robert Zavašnik, ki je bil obsojen na pet let zapora, se uspešno skriva že štiri leta. Pregon zoper njega bo kmalu zastaral.

in se sprašujem

ali česa ne razumem al kaj, ampak če te obsodijo na 5 let zapora, ti pravočasno spizd*š v brazilijo in se nadaljnih 5let izležavaš nekje ob južnem atlantiku, potem se pa lahko mirno vrneš domov brez da bi moral v zapor, ker je "pregon zastaral" po 5 letih?

A to deluje tudi, če oropaš banko?
confused-1.gif

Ampak tega zgoraj mi pa še vedno nihče ne uspe pojasnit? A imamo tako gnil pravosodni sistem kar se tiče kazni
sprasujem se.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Pol pa se nima tu odpirati kaj več kot burekđinica, simpl. Človek je hotel zaslužiti čimveč, tudi preko trupel (kar mu je uspelo), slabe vesti nima kolk imam črnega za nohtom... ni šans da se mu zaupa varnost več kot 1 osebe. Ni to prva taka katastrofa v svetu, guess what ,nikoli niso bili krivi starši...... vedno pohlep lastnika.

A so tvoji starši poskrbeli pri tvojih 15 za nadzor in spremstvo? Niso. Razen če nisi nikamor šel. Ne se delat svetnika, radi smo delali pri teh letih po svoje, starš te ne mora imeti na povodcu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
berem tole

Citat:
Lastnik Robert Zavašnik, ki je bil obsojen na pet let zapora, se uspešno skriva že štiri leta. Pregon zoper njega bo kmalu zastaral.

in se sprašujem

ali česa ne razumem al kaj, ampak če te obsodijo na 5 let zapora, ti pravočasno spizd*š v brazilijo in se nadaljnih 5let izležavaš nekje ob južnem atlantiku, potem se pa lahko mirno vrneš domov brez da bi moral v zapor, ker je "pregon zastaral" po 5 letih?

A to deluje tudi, če oropaš banko?
confused-1.gif

Ampak tega zgoraj mi pa še vedno nihče ne uspe pojasnit? A imamo tako gnil pravosodni sistem kar se tiče kazni
sprasujem se.gif

V zakon poglej, ti vse tam piše.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Pol pa se nima tu odpirati kaj več kot burekđinica, simpl. Človek je hotel zaslužiti čimveč, tudi preko trupel (kar mu je uspelo), slabe vesti nima kolk imam črnega za nohtom... ni šans da se mu zaupa varnost več kot 1 osebe. Ni to prva taka katastrofa v svetu, guess what ,nikoli niso bili krivi starši...... vedno pohlep lastnika.

A so tvoji starši poskrbeli pri tvojih 15 za nadzor in spremstvo? Niso. Razen če nisi nikamor šel. Ne se delat svetnika, radi smo delali pri teh letih po svoje, starš te ne mora imeti na povodcu.

Kontrola je bila, pri 15. se v mojih cajtih ni smelo kar tako ven. Danes je drugačna zgodba.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ne v mojih časih ne v časih mojega fotra ni bilo nobene hore legalis...... ali na kaj meriš? V določene place kot polnoleten nisi imel vstopa, ampak zaradi odločitve lastnika, da obdrži nek nivo gostov, ne pa zaradi zakonodaje.

Heba, za šankom so viseli in te skenirali? Bogi, raje ne grem ven sploh
smile-1.gif
kontrola je obstajala kvečjemu v smislu da so te sredi noči prišli pobrat in spotoma preverili v kakem stanju si.....

I

Izbrisan uporabnik #488

Ok, ampak to se spet vrtimo okoli tragičnega dogodka.

Meni pa ni jasno, zakaj ne bi smela zadeva spet obratovati, če je sedaj vse pošlihtano po črki zakona.

Ziher bo takoj kakšna kontrola.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.949
113
v lokalni ostariji
no možakar je kriv da ni naredil vse po ps-u...

dejstvo pa je da je horda podivjane mularije potacala druge... njegova krivda je da ni dovolj dobro uredil varovanja...

ampak sedaj pač dobil je kazen. pobegnil je. ni pa to zdaj razlog da se prepove delovanje ene diskoteke... zakaj že?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Če je, kar naj, ampak itak ni...... koliko je že varnostnih služb z licenco v sloveniji, se da na prste ene roke prešteti? Ker vsak orangutan, ki ima na črni kratki majici napis security, še ni varnostnik z licenco..... kvečjemu kak zakompleksanec, ki komaj čaka da lahko malo roke pretegne......

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ok, ampak to se spet vrtimo okoli tragičnega dogodka.

Meni pa ni jasno, zakaj ne bi smela zadeva spet obratovati, če je sedaj vse pošlihtano po črki zakona.

Ziher bo takoj kakšna kontrola.
če ne dovolijo potem očitno ni vse poštimano.