in kaj je bil vzrok za takšno odločitev?PS: Sem mel že v košarici Canyona z Di2, pa mi je vseen razum reku, da ne rabim. Se pa ne bi branil.
in kaj je bil vzrok za takšno odločitev?PS: Sem mel že v košarici Canyona z Di2, pa mi je vseen razum reku, da ne rabim. Se pa ne bi branil.
Verjetno €€ (ali morda $$ al ££ al ¥¥).in kaj je bil vzrok za takšno odločitev?
Scott Addict s ful Ultegro na zajle za 1690 Eur. Ta bicikl je sedu name k ata na mamo. Jurja pa še mal bi takrat dodal za Canyona z Di2 diski in cca 700 Eur za Canyona z Di2 rim.in kaj je bil vzrok za takšno odločitev?
Scott Addict s ful Ultegro na zajle za 1690 Eur. Ta bicikl je sedu name k ata na mamo. Jurja pa še mal bi takrat dodal za Canyona z Di2 diski in cca 700 Eur za Canyona z Di2 rim.
Pridem ce bo kalbo vlekuDa ne smetimo tiste druge teme s tem: kdaj se bomo ujeli za Alter rundo?
Se bom vleku u klanc ja, če to misliš.... letos sem porazno u buli.Pridem ce bo kalbo vleku
Diskov ne, Di2 pa. Kar se pa campagnollota tiče, moj tastar še kr šiba brez kakih težav.Kaj naj zdaj napisem da bo kalbo dojel...
"Kvaj kolega pa ne mi rect da si mel ze diske v kosarci... ".
Dobro pa reciva "kvaj kolega pa ne mi rect da ai cel tedn gruntu a bi diske al ne ".Diskov ne, Di2 pa. Kar se pa campagnollota tiče, moj tastar še kr šiba brez kakih težav.
Kolega, celo zimo, kolo le kupujem enkrat na 10 let. Argument proti diskom je bil tudi ta, da šraufam kolo oziroma vsa kolesa pri hiši sam. Pol sem mel pa že Canyona z Di2 v košarci. Pol sem pa vseen šel še mal pogledat in probal tega Scotta. Pa spet dilema, ker je bil z diski sam 200 EUR več itd....Dobro pa reciva "kvaj kolega pa ne mi rect da ai cel tedn gruntu a bi diske al ne ".
Pisal sem o campa diskih ter elektronki. Starejse vrjamem da ti dela.